Proyección película catalana de género 11ª edición

Dimarts 14 març 2023, 21h-23h

Projecció de pel·lícula catalana de gènere amb la presència dels directors. Preu: gratuït amb taquilla inversa.

Proyección película catalana de género 11ª edición

21:15h Inici acte

Film / Espanya (2022) / Direcció: Pitu González - David C. Ruiz Han passat dies des que el fill d'Antoni Iglesias, el sabater d'Ordis, va desaparèixer. Les visions recurrents d'ell demanant ajuda seran el detonant perquè el sabater el busqui. Aquest viatge es convertirà en una aventura desesperada per fugir de la seva tristesa. Adaptant lliurement un poema de 1954 de Carles Fages de Climent, el mateix equip que ens va portar fa una anys la pel·lícula “Sant Martí”, fa un canvi de registre, allunyant-se del terror més mundà i sanguinolent, per portar-nos por les terres de l’Empordà, en un viatge ple de imaginació i fantasia, sense oblidar del tot el terror. Film rodat, literalment, amb quatre euros, amb molt d’esforç per part de tots els components del rodatge i en plena pandèmia. I que demostra que l’art i la cultura és el que ens manté més vius que mai.

EL SABATER D’ORDIS

Film / Espanya (2022) / Direcció: Pitu González – David C. Ruiz
Han passat dies des que el fill d’Antoni Iglesias, el sabater d’Ordis, va desaparèixer. Les visions recurrents d’ell demanant ajuda seran el detonant perquè el sabater el busqui. Aquest viatge es convertirà en una aventura desesperada per fugir de la seva tristesa.
Adaptant lliurement un poema de 1954 de Carles Fages de Climent, el mateix equip que ens va portar fa una anys la pel·lícula “Sant Martí”, fa un canvi de registre, allunyant-se del terror més mundà i sanguinolent, per portar-nos por les terres de l’Empordà, en un viatge ple de imaginació i fantasia, sense oblidar del tot el terror. Film rodat, literalment, amb quatre euros, amb molt d’esforç per part de tots els components del rodatge i en plena pandèmia. I que demostra que l’art i la cultura és el que ens manté més vius que mai.