Alien

Alien

Fitxa

Direcció: Ridley Scott

País: Regne Unit / USA

Any: 1979

Duració: 116 minuts

Intèrprets: Sigourney Weaver, John Hurt, Tom Skerrit, Veronica Cartwright, Harry Dean Stanton, Ian Holm, Yaphet Kotto

Sinopsi: Tornant a la Terra, la nau Nostromo interromp el viatge i desperta als seus set tripulants. L’ordinador central, MOTHER, ha detectat una transmissió d’una forma de vida. La nau es dirigeix a un estrany planeta per investigar la comunicació. Tot d’una, els tripulants es trobaran enmig d’un autèntic malson. Fa quaranta anys, una pel.lícula va reflectir la tensió, la por, l’angoixa i tots els terrors primaris com mai abans. Amb una magnífica fotografía, ambientació, direcció i el millor monstre mai vist, fan d’aquesta pel.lícula un clàssic imprescindible. Per aquest motiu és el leit-motiv de l’edició d’enguany del nostre Festival.

Projecció: marató de divendres 8 de març

Trailer

Fotos