Entrades anticipades per la 8a edició ja a la venda!

Ara sí, ja tenim a la venda les entrades anticipades per aquesta propera 8a edició del Festival! Com en anys anteriors, pots comprar-les on-line per les maratons de divendres i dissabte.

Sempre pots esperar-te a fer-ho presencialment el mateix dia de les maratons, però amb el risc de quedar-te sense!

Marató de divendres (8 de març)

Comencem amb la primera de les maratons on projectarem 2 grans pel·lícules, 13 curts boníssims i moltes sorpreses més (consulta el programa complet).

Quin és el preu per tot això? Tan sols 5€! Sí, cinc euros… No tens gaires excuses per quedar-te a casa, fes click en aquest enllaç ja! Entrades disponibles on-line fins el 7 de març.

Marató de dissabte (9 de març)

Continuem amb la següent marató i aquí pugem el llistó encara més amb 5 pel·lícules de gran qualitat, 5 curts espectaculars i moltes coses més (consulta el programa complet).

I seguim amb preus espectaculars, tot per només 14€! Les tens on-line fins el 8 de març en aquest enllaç, afanyat! Però com ja anticipàvem en notícies anteriors, en l’edició d’enguany tenim una gran novetat

Abonament de maratons

Com sabem que ets molt exigent i ho vols tot, aquest any pots comprar un abonament per les dues maratons! I si a sobre et diem que per només 15€, què dius? Però no tot poden ser bones notícies, ja que en tenim un número limitadíssim i només estaran disponibles fins el 17 de febrer.

Si t’agrada el cinema de terror no dubtis perquè ja has vist quins preus. Si vens estem segurs que ens ho passarem molt bé, t’esperem al Festival! I tranquil que no mosseguem… gaire… si et portes bé.