Projecció Mecal 8a edició

Dimecres 6 de març de 2019, 21h

Qualitat, diversitat i originalitat són trets distintius del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, que és considerat un dels certàmens més consolidats del país. En aquesta sessió especial Terror, dins el marc del 8è Festival de Cinema de Terror de Sabadell, es projectaran sis curtmetratges de ficció procedents d’Espanya, Suïssa, Països Baixos, Irlanda i França.

Projecció Mecal 8a edició
Projecció Mecal 8a edició
Espanya (2018) / Adrián LópezDesprés d’una horrible pallissa, el Rober troba la Laura, una noia solitària que accedeix a portar-lo fins la carretera. Però res és el que sembla; la Laura duu el Rober a un altre lloc. Un lloc de mort i malsons, l’amagatall de la Banya d’Os.

Cuerno de hueso

Espanya (2018) / Adrián López
Després d’una horrible pallissa, el Rober troba la Laura, una noia solitària que accedeix a portar-lo fins la carretera. Però res és el que sembla; la Laura duu el Rober a un altre lloc. Un lloc de mort i malsons, l’amagatall de la Banya d’Os.
Espanya (2017) / Marisa Crespo Abril, Moisés Romera PérezEl pare del Saül està fart que el seu fill el desperti cada nit per anar al lavabo. Aquesta nit l’ensenyarà a ser un home.

9 pasos

Espanya (2017) / Marisa Crespo Abril, Moisés Romera Pérez
El pare del Saül està fart que el seu fill el desperti cada nit per anar al lavabo. Aquesta nit l’ensenyarà a ser un home.
Irlanda (2016) / Ian Hunt DuffyUn thriller ambientat en un embús d’un camí rural. Quan una nena desapareix d’un dels cotxes, el seu pare comença una cerca desesperada i ràpidament tots són sospitosos.

Gridlock

Irlanda (2016) / Ian Hunt Duffy
Un thriller ambientat en un embús d’un camí rural. Quan una nena desapareix d’un dels cotxes, el seu pare comença una cerca desesperada i ràpidament tots són sospitosos.
Suïssa (2017) / Dennis LedergerberUn dia en la vida d’un artista de Foley.

Das Mädchen im Schnee

Suïssa (2017) / Dennis Ledergerber
Un dia en la vida d’un artista de Foley.
Països Baixos (2017) / Shariff NasrDe vegades és més segur estar sol que acompayat. L’Ayman visita el seu avi inesperadament, però el seu avi no sembla estar del tot.

Oppassen

Països Baixos (2017) / Shariff Nasr
De vegades és més segur estar sol que acompayat. L’Ayman visita el seu avi inesperadament, però el seu avi no sembla estar del tot.
Bèlgica, França, Suïssa (2017) / Basile VuilleminUn llapis sense punta, que molest!

Le Crayon

Bèlgica, França, Suïssa (2017) / Basile Vuillemin
Un llapis sense punta, que molest!