Matinal de jocs de taula de terror

Dissabte 9 de març de 2019, d’11h a 13:30h

El col·lectiu La Foguera (associació cultural de jocs de Sabadell) realitzarà una activitat dedicada als jocs de taula de terror, misteri i ciència ficció.

Es tracta d’una jornada lúdica oberta a totes les edats amb l’objectiu d’oferir un espai d’oci familiar que complementa l’ampli programa d’activitats del Festival. S’oferiran jocs especialment escollits per a l’ocasió i per a totes les edats, havent-hi un espai dedicat al joc infantil.

Durant l’activitat es proposaran i ensenyaran tota mena de jocs de taula moderns, per gaudir d’una bona estona relacionant-nos a través del joc. Entre d’altres, les persones assistents podran fer un tastet de jocs com El Símbolo Arcano, Mysterium, Los hombres lobo de Castronegro, Not Alone o Fantasma Blitz. A més, hi haurà una partida de rol del joc Fragmentos Director’s Cut dirigida per membres del Festival.

Us hi esperem! Preu: gratuít.

Matinal de jocs de taula de terror
Matinal de jocs de taula de terror
Matinal de jocs de taula de terror
Matinal de jocs de taula de terror
Matinal de jocs de taula de terror
Matinal de jocs de taula de terror