Dates, temàtica i cartell per la 9a edició!

El gènere slasher serà el protagonista del 9è Festival de Cinema de Terror de Sabadell.

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell dedicarà la seva 9a edició a un dels subgèneres més populars: l’slasher.  En homenatge a clàssics com La Matanza de Texas, Pesadilla en Elm Street o Viernes 13, el certamen ha escollit aquest eix temàtic i bona part de la programació girarà entorn els assassins. A més, un dels moments culminants del Festival tindrà lloc un divendres 13. Sobreviuràs?

Reserva’t aquestes dates: del 9 al 15 de març.

El leitmotiv d’aquest 9è Festival també serà ben visible al cartell, que per quart any consecutiu ha anat a càrrec de l’artista sabadellenc Abel Carrasco. El primer any que Carrasco va col·laborar amb el Festival de Cinema de Terror de Sabadell va ser el 2017, amb el cartell dedicat al director nord-americà Gary Sherman. En l’edició següent va repetir amb una imatge dedicada a El día de la bestia. I en la passada 8a edició va fer homenatge a Alien amb el principal emblema de Sabadell i del certamen: la Torre de l’Aigua.