Matinal de jocs de taula de terror 9a edició

Pendent data i hora

El col·lectiu La Foguera (associació cultural de jocs de Sabadell) realitzarà una activitat dedicada als jocs de taula de terror, misteri i ciència ficció. Es tracta d’una jornada lúdica oberta a totes les edats amb l’objectiu d’oferir un espai d’oci familiar que complementa l’ampli programa d’activitats de la IX edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell.

La sessió es durà a terme a l’Aula 0 (planta baixa) de la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell el dissabte 14 de març de 2020 d’11:15 a 14:15h del matí. Serà una activitat adreçada a un públic divers i d’entrada lliure . S’oferiran jocs especialment escollits per a l’ocasió i per a totes les edats, i també hi haurà un espai dedicat al joc infantil.

Durant l’activitat es proposaran i ensenyaran tota mena de jocs de taula moderns, per gaudir d’una bona estona relacionant-nos a través del joc. Entre d’altres, les persones assistents podran fer un tastet de jocs com El Símbolo Arcano, Mysterium, Los hombres lobo de Castronegro, Not Alone o Fantasma Blitz.

Us hi esperem! Preu: gratuít.

Matinal de jocs de taula de terror 9a edició
Matinal de jocs de taula de terror 9a edició
Matinal de jocs de taula de terror 9a edició
Matinal de jocs de taula de terror 9a edició
Matinal de jocs de taula de terror 9a edició