Premis del Festival de Cinema de Terror de Sabadell Edicions 9 i 9’5

Donat que en l’any passat no vam poder acabar de celebrar la nostra 9à edició, i per tant no vam poder donar a conèixer els premis de la passada edició, aquest any aprofitant que si hem pogut celebrar la nostra edició 9’5, anunciem els guanyadors de les dues edicions.

Premis Edició 9 – 2020

Premi al millor Micrometratge del 8è Concurs de Micrometratges de Terror (otorgat pel jurat de Blogos de Oro): FISHED (de Dani Seguí)

Premi del Públic 2020 al millor curtmetratge: AMARGO ERA EL POSTRE (de Diego H. Katarniuk di Constanzo)

Premis del 1r Concurs de Curtmetratges del Festival de Cinema de Terror de Sabadell 2020 (otorgat pel jurat seleccionat)

Menció especial del jurat per la seva capacitat de produir terror amb un tema cotidià. MIEDOS (de Germán Sancho)

Menció especial del jurat per la calitat artística del curt, i la manera com ens atrapa en la història que explica. AMANDINE (de Juan Carlos Mostaza)

Menció especial del jurat per la capacitat de concentrar una història de terror en una duració tant ajustada. A LITTLE TASTE (de Víctor Català)

Mencions especials d’animació del jurat per l’esforç per crear i desenvolupar una història, i voler explicar-la mitjançant l’animació.

  • EL ÁRBOL DE LAS ALMAS PERDIDAS (de Laura Zamora)
  • LA NORIA (de Carlos Baena)

SEGON PREMI per incomodar i sorpendre a l’espectador amb una història sencilla i aparentment innocent. EL CUENTO (de Lucas Paulino i Ángel Torres)

PRIMER PREMI per retratar d’una manera profunda i punyent, arrosegant a l’espectador fins als racons de lament; un tema proper i, per desgràcia, força freqüent. NUNCA TE DEJÉ SOLA (de Mireia Noguera)

Premis Edició 9’5 – 2021

Premi al millor Micrometratge del 9è Concurs de Micrometratges de Terror (otorgat pel jurat de Blogos de Oro). PUNTO EN BOCA (de Daniel Lardón)

Premi de la Critica Blogos de Oro al millor Llargmetratge (otorgat pel jurat de Blogos de Oro). BLOODY HELL (de Alister Grierson)

Premi del Públic 2021 al millor Curtmetratge – sessió Dilluns. DANA (de Lucía Forner)

Premi del Públic 2021 al millor Curtmetratge – sessió Divendres. UNAS CUÁNTAS BÉSTIAS (de Daniel Calavera)

Premis del 2n Concurs de Curtmetratges del Festival de Cinema de Terror de Sabadell 2021 (otorgat pel jurat seleccionat)

Menció especial del jurat per la seva capacitat d’elevar el gore, l’humor negre i l’absurd a la categoría d’art. LA ÚLTIMA NAVIDAD DE UNIVERSO (de David Muñoz i Adrián Cardona)

SEGON PREMI per la manera en com retrata el món rural del país basc, i la seva relació amb la bruixeria, d’una manera única i realista. OSPEL (de Xanti Rodriguez)

PRIMER PREMI per la seva alta calitat a tots els nivells,i la manera en com li dona un nou punt de vista, al tant tractat gènere de fantasmes i aparicions. POLTER (de Álvaro Vicario)