Sessió PLATAFORMA PER LA LLENGUA 10a edició

Dimarts 15 març 2022, 19h-22h

Sessió de Plataforma per la Llengua amb projecció de film en català. Preu: gratuït. ENTRADA LLIURE FINS COMPLETAR AFORAMENT.

Sessió PLATAFORMA PER LA LLENGUA 10a edició
Sessió PLATAFORMA PER LA LLENGUA 10a edició

19:15h Projecció curt juvenil Bombeto

Curt / Catalunya (2021) / El Bombeto Set personatges ens parlen d'allò que els fa por en aquest curtmetratge realitzat per joves a la Biblioteca Vapor Badia. Al llarg de 4 tardes els nois i noies van crear els set monòlegs que veureu a partir d'idees inspirades per les seves pròpies pors i van assajar i enregistrar el resultat que avui us presentem.

A l'ombra de la Por

Curt / Catalunya (2021) / El Bombeto
Set personatges ens parlen d’allò que els fa por en aquest curtmetratge realitzat per joves a la Biblioteca Vapor Badia. Al llarg de 4 tardes els nois i noies van crear els set monòlegs que veureu a partir d’idees inspirades per les seves pròpies pors i van assajar i enregistrar el resultat que avui us presentem.

19:30h Projecció curt "60 segons"

Curt / Catalunya (2020) / JR Armadàs Quina importància poden arribar a tenir 60 segons? Potser gens, o potser molta.

60 segons

Curt / Catalunya (2020) / JR Armadàs
Quina importància poden arribar a tenir 60 segons? Potser gens, o potser molta.

20h Projecció film LA VAMPIRA DE BARCELONA en català

Film / Espanya (2020) / Lluis Danés A la Barcelona de principis del segle XX, la desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una família rica, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com 'La Vampira del Raval'. El periodista Sebastià Comas s'endinsarà al barri del Raval, per esbrinar la veritat sobre les desaparicions i els assassinats macabres de nens dels quals s'acusa la Vampira. Amb un llarg recorregut en el món televisiu, Lluis Danés va abordar la seva primera obra cinematogràfica com a una experiència total. Amb una arriscada posta en escena, barrejant diferents tipus de formats, amb una ambientació excepcional i un gran treball interpretatiu per part de tot l’elenc, que provoca que ens endinsem en un món de malson, mentre acompanyem al periodista com si fóssim un més. Guanyadora de 5 premis Gaudí i el premi del públic del Festival de Sitges 2020.

LA VAMPIRA DE BARCELONA

Film / Espanya (2020) / Lluis Danés
A la Barcelona de principis del segle XX, la desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d’una família rica, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas s’endinsarà al barri del Raval, per esbrinar la veritat sobre les desaparicions i els assassinats macabres de nens dels quals s’acusa la Vampira. Amb un llarg recorregut en el món televisiu, Lluis Danés va abordar la seva primera obra cinematogràfica com a una experiència total. Amb una arriscada posta en escena, barrejant diferents tipus de formats, amb una ambientació excepcional i un gran treball interpretatiu per part de tot l’elenc, que provoca que ens endinsem en un món de malson, mentre acompanyem al periodista com si fóssim un més. Guanyadora de 5 premis Gaudí i el premi del públic del Festival de Sitges 2020.