Sessió CINECLUB 10a edició

Dijous 17 març 2022, 20h i 22:30h

Clàssic absolut que compleix 100 anys aquest 2022, projecció de Nosferatu gràcies a Cineclub Sabadell. Preu: 5€

Sessió CINECLUB 10a edició
Sessió CINECLUB 10a edició

20h i 22:30h Projecció Cineclub "Nosferatu"

Film / Alemanya (1922) / Direcció: F.W. Murnau El misteriós comte Orlok manifesta el seu interès per una nova residència a Alemanya i per l'esposa de l'agent immobiliari Hutter. Ningú sospita que en realitat es tracta d’un vampir, fins que és massa tard. Clàssic absolut, no en va compleix 100 anys aquest 2022, del cinema i del expressionisme alemany. Adaptant de forma dissimulada la obra “Dracula”, Murnau ens ofereix una obra clau del cinema en general i del terror en particular, amb unes imatges de gran força i bellesa, mil vegades imitades i copiades, però mai superades. Si de veritat us agrada el cinema no us la podeu pas perdre.

Nosferatu

Film / Alemanya (1922) / Direcció: F.W. Murnau
El misteriós comte Orlok manifesta el seu interès per una nova residència a Alemanya i per l’esposa de l’agent immobiliari Hutter. Ningú sospita que en realitat es tracta d’un vampir, fins que és massa tard. Clàssic absolut, no en va compleix 100 anys aquest 2022, del cinema i del expressionisme alemany. Adaptant de forma dissimulada la obra “Dracula”, Murnau ens ofereix una obra clau del cinema en general i del terror en particular, amb unes imatges de gran força i bellesa, mil vegades imitades i copiades, però mai superades. Si de veritat us agrada el cinema no us la podeu pas perdre.