Presentació Llar del Llibre 10a edició

Dijous 17 març 2022, 19h-19:45h

Presentació del llibre “¿QUIÉN VIVE?” de Josep Maria Luzán. De formació acadèmica al món de l’economia i l’empresa, les seves dues grans passions són el cinema i la literatura. Des de fa força anys col·labora al portal d’Internet de cinema de terror, referent mundial d’aquest gènere, TerrorWeekend, escrivint crítiques de pel·lícules i cobrint com a periodista tota mena de festivals cinematogràfics. És coautor del llibre “Michael Haneke, La Estética del Dolor” d’Editorial Hermenaute. Ha col·laborat al Fanzine “Filma o Revienta” dedicat al cinema i la contracultura, dins de l’edició del 2021 del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei. Preu: gratuït. ENTRADA LLIURE FINS COMPLETAR AFORAMENT.

Presentació Llar del Llibre 10a edició
Presentació Llar del Llibre 10a edició

19h Presentació llibre "¿QUIÉN VIVE?"

Un home que guarda un secret terrible tancat entre les parets d'una presó. Un psicòleg que li ofereix la redempció mitjançant una curiosa teràpia literària, forjant-se entre ells una forta relació. Una dona a qui les barreres de formigó no li impedeixen estimar… “¿Quién vive?” és una novel·la esgarrifosa i sòrdida explicada en primera persona, on el més terrorífic es va diluint a través d'unes relacions humanes que no eviten que el més monstruós surti a la superfície. Tot això a través d'un relat estremidor que se situa als extrems de la bogeria.

¿QUIÉN VIVE?

Un home que guarda un secret terrible tancat entre les parets d’una presó. Un psicòleg que li ofereix la redempció mitjançant una curiosa teràpia literària, forjant-se entre ells una forta relació. Una dona a qui les barreres de formigó no li impedeixen estimar… “¿Quién vive?” és una novel·la esgarrifosa i sòrdida explicada en primera persona, on el més terrorífic es va diluint a través d’unes relacions humanes que no eviten que el més monstruós surti a la superfície. Tot això a través d’un relat estremidor que se situa als extrems de la bogeria.