Projecció Imperial Novembre 2022

Dimarts 22 novembre 2022, 20h – 22:30h

Projecció Cines Imperial de Novembre amb curts, pel·lícula clàssica “Pánico en el Transiberiano” (VOSE) i moltes sorpreses més! Preu: 7€ (taquilla o reserva per email info@sabadellfilmfestival.com)

Projecció Imperial Novembre 2022

20h Presentació i projecció de curtmetratges

Curt / Espanya (2014) / Direcció: Ivan Villamel En una nit freda d'hivern, la Laura llegeix al seu germà David la història d'una estranya criatura que ataca nens. De sobte, un calfred recorre el cos de la Laura, sent una presència estranya a la casa. És ell.

Mr. Dentonn

Curt / Espanya (2014) / Direcció: Ivan Villamel
En una nit freda d’hivern, la Laura llegeix al seu germà David la història d’una estranya criatura que ataca nens. De sobte, un calfred recorre el cos de la Laura, sent una presència estranya a la casa. És ell.
Curt / Espanya (2019) / Direcció: Víctor Català Una nena fuig desorientada pel bosc. Alguna cosa sembla vigilar-la de manera amenaçadora. En arribar a una petita clariana es troba amb una altra nena jugant sola en un balancí...

A Little Taste

Curt / Espanya (2019) / Direcció: Víctor Català
Una nena fuig desorientada pel bosc. Alguna cosa sembla vigilar-la de manera amenaçadora. En arribar a una petita clariana es troba amb una altra nena jugant sola en un balancí…
Curt / Espanya (2021) / Direcció: Iago de Soto Segle XIX. Olalla i la seva família es preparen per a la nit de «La Tregua». Hi ha una única norma: cap llum no ha de romandre encesa aquesta nit. Olalla, però, no creu en supersticions…

La Luz

Curt / Espanya (2021) / Direcció: Iago de Soto
Segle XIX. Olalla i la seva família es preparen per a la nit de «La Tregua». Hi ha una única norma: cap llum no ha de romandre encesa aquesta nit. Olalla, però, no creu en supersticions…
Curt / Espanya (2021) / Direcció: Lucas Paulino, Ángel Torres La Mia s'aixeca un matí amb una estranya molèstia a la cama que li provoca una forta coixesa. Semblava un petit problema mèdic, però tot canvia quan una dona al carrer li adverteix del que li passa a la cama…

La Inquilina

Curt / Espanya (2021) / Direcció: Lucas Paulino, Ángel Torres
La Mia s’aixeca un matí amb una estranya molèstia a la cama que li provoca una forta coixesa. Semblava un petit problema mèdic, però tot canvia quan una dona al carrer li adverteix del que li passa a la cama…

Descans i sorpreses...

21h Projecció pel·lícula clàssica "Pánico en el Transiberiano"

Film / Regne Unit i Espanya (1972) / Direcció: Eugenio Martín El genuí cos d'un antropoide, una criatura humanoide primitiva, és traslladat des de la Xina a Moscou a bord del Transsiberià Què pot sortir malament? Passatgers, dos científics, un monstre i algun zombi se citen en aquesta delirant història. Un clàssic considerat una de les obres mestres de culte del Fantaterror produït al nostre país en la dècada de 1960 i 1970. La pel·lícula d'Eugenio Martín amb Christopher Lee, Peter Cushing al costat d'altres actors celebres de l'època considerada una de les joies cinematogràfiques més estranyes e irreemplaçables. Puges al transsiberià? T'esperem!

Pánico en el Transiberiano

Film / Regne Unit i Espanya (1972) / Direcció: Eugenio Martín
El genuí cos d’un antropoide, una criatura humanoide primitiva, és traslladat des de la Xina a Moscou a bord del Transsiberià Què pot sortir malament? Passatgers, dos científics, un monstre i algun zombi se citen en aquesta delirant història.
Un clàssic considerat una de les obres mestres de culte del Fantaterror produït al nostre país en la dècada de 1960 i 1970. La pel·lícula d’Eugenio Martín amb Christopher Lee, Peter Cushing al costat d’altres actors celebres de l’època considerada una de les joies cinematogràfiques més estranyes e irreemplaçables.
Puges al transsiberià? T’esperem!