Arriba la XI edició del Festival, cartell i dates!

Hem d’informar del que està passant aquí. Tornem… I no tornem sols, ho fem amb una càmera en mà, en primer pla, amb taquicàrdia per fugir d’algun caníbal.

Per fi, aquí et presentem el cartell sencer de la propera edició del Festival, obra d’art creada pel Ricardo Jurado ens encanta!

Què fa un equip de televisió aquí? Enguany ens convertim en reporters per a retransmetre-ho tot, en primícia i sense filtres…

Els preguem que parin atenció. Els preguem que parin atenció.

Nosaltres no som Àngela Vidal… però al Festival de Cinema de Terror de Sabadell hem preparat una setmana intensa on el terror és el protagonista. Acompanya’ns!

Segur que ja has pogut endevinar el tema central del nostre pròxim Festival. En 2023, prepara’t per viure la pel·lícula REC com mai l’has viscut abans. T’ho perdràs?

Apunta’t les dates: Del 13 al 19 de març.

Una programació cuidada al detall amb un munt d’activitats, sorpreses, concursosSet dies per a gaudir del teu costat més terrorífic. Atrinxerat amb nosaltres i els amics dels Cines Imperial de Sabadell i de la Fundació Caixa de Sabadell per a viure un reportatge únic en primera persona.

Sincronitza’t amb les nostres xarxes socials, apunta’t a la nostra newsletter per descobrir tot el que hem preparat en aquesta nova edició.

Us esperem! Fes clic al REC!