Venda d’abonaments pels nostres subscriptors!

No saps què regalar per Nadal? Encara no has fet la carta als Reis d’Orient? No et preocupis, el Festival de Cinema de Terror de Sabadell et dona la solució per a omplir de felicitat i terror aquestes festes!

El dia 21 de desembre obrim la venda dels nostres fantàstics abonaments “a cegues” pels nostres més fidels seguidors. Abonaments per totes les activitats, incloent les maratons del divendres, dissabte i la gala de clausura del diumenge de la XII edició del Festival per només 15€!

Sí, sí ho heu llegit bé, només 15€! Però, compte! Només un número molt limitat i per als nostres més fidels seguidors, aquells que estan apuntats a la nostra newsletter. Perquè ara formar part de la nostra comunitat té premi. Sou els millors i els més fidels i això s’ha de premiar d’alguna manera.

Així que ja ho sabeu, si encara no ho estàs, apunteu-vos a la nostra newsletter i podreu obtenir un fantàstic abonament a 15€!

Venda oberta des del dia 21 de desembre al 7 de gener o fins a fi d’existències. Rebreu les instruccions per e-mail, però ràpid que s’acaben!