En marxa el 7è concurs de micrometratges

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell posa en marxa, per setè any consecutiu, el seu concurs de micrometratges. Com a novetat d’aquesta edició, s’ha ampliat el límit de temps fixat per a les obres concursants dels 30 segons als 59. D’aquesta manera es vol incentivar la creativitat dels participants i captar més persones interessades en presentar el seu muntatge al certamen. Com és habitual, la temàtica dels micrometratges ha de ser de terror, en el seu sentit més ampli, i s’accepten films enregistrats amb qualsevol tipus de càmera mentre estiguin en Mp4. El termini per presentar els micrometratges en aquesta 7a edició és des del 17 de desembre del 2018 fins el 17 de febrer del 2019.

Els autors dels deu micrometratges finalistes rebran un descompte del 50 per cent en el preu de l’entrada de la Marató de Dissabte, que tindrà lloc el 9 de març, a la tarda, als Cinemes Imperial de Sabadell, ja que serà en aquesta sessió que es projectaran els treballs i es farà l’entrega de premis. Tot i això, els micrometratges finalistes també es podran veure a la Marató de Divendres. El guanyador rebrà com a premi una entrada doble per l’edició del 2020 de la mateixa Marató de Dissabte, així com un pack de pel·lícules de la botiga El 79 i un trofeu.