La 8a edició del Festival retrà homenatge a ‘Alien’

La 8a edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell, que tindrà lloc del 4 al 10 de març del 2019, retrà homenatge al clàssic de Ridley Scott Alien, convertint-la en l’eix temàtic del certamen. L’obra, un dels títols més reconeguts del cineasta britànic i que va marcar un abans i un després en el gènere de terror i ciència ficció, es podrà veure en pantalla gran a la Marató de Divendres, a l’Estruch. La projecció arriba quan es compleixen 40 anys de l’estrena del film, protagonitzat per Sigourney Weaver.

El leitmotiv d’aquest 8è Festival també serà ben visible al cartell, que per tercer any consecutiu ha anat a càrrec de l’artista sabadellenc Abel Carrasco. L’autor, que es declara amant de la pel·lícula, combina en una sola imatge l’espai i la vida extraterrestre amb el principal emblema de Sabadell i del certamen: la Torre de l’Aigua. El primer any que Carrasco va col·laborar amb el Festival de Cinema de Terror de Sabadell va ser el 2017, amb el cartell dedicat al director nord-americà Gary Sherman i en l’edició anterior va repetir amb una imatge dedicada a El dia de la bestia.