Cautivos

Dilluns 4 de març de 2019, 20h

L’Escola Superior de Disseny ESDi, referent en formació en el camp del disseny, serà el punt de partida del Festival. Ubicada en un edifici històric al centre de Sabadell, comprendrà l’acte d’inauguració de l’edició d’enguany, on es projectarà la pel·lícula “Cautivos” i tindrà lloc un col·loqui posterior amb el seu director, Hugo Cobo.

Cautivos
Cautivos

Fitxa

Direcció: Hugo Cobo

País: Espanya

Any: 2018

Duració: 75 minuts

Intèrprets: Mireia Agramunt, Lídia Coll, Noé Blancafort, Josep Maria Alejandre, Miguel Ángel Navarro

Sinopsi: Cinc persones s’amaguen en un local habilitat per ocultar-se durant molt de temps, però la por i les diferències entre ells fan que el seu captiveri sigui més perillós que estar a fora. Un director amb un somni, i un grup de gent que ha cregut en ell, ens presenten aquesta pel·lícula low-cost. Un thriller angoixant que explora els límits de la por i de la maldat humana, posant a un grup de persones en una situación extrema.

Projecció: Inauguració Festival, dilluns 4 de març de 2019, 20h

Preu: Gratuït

Trailer

Fotos