Comunicat oficial – ajornament definitiu al març 2021

Us comuniquem que, des de l’organització del Festival de Cinema de Terror de Sabadell, hem pres la decisió d’ajornar la celebració de la resta del Festival d’enguany fins al març de 2021 i ajuntar-ho amb la celebració de la X edició, creant així una gran edició per celebrar el nostre desè aniversari.

El motiu d’aquest ajornament és per la situació d’estat d’alarma per l’emergència sanitària actual, que ja ens va obligar a deixar la IX edició del Festival sense acabar. Davant la impossibilitat de poder oferir un colofó ​​al Festival d’aquest any, tal com es mereix i que tots pugueu gaudir en les condicions més adequades, hem pres aquesta dura decisió.

L’import de les entrades adquirides serà retornat a tots els compradors en els pròxims dies, en el mateix compte de pagament. I com agraïment, us reservem algunes sorpreses de cara a la propera edició, que anirem desvetllant a poc a poc.

En breu comunicarem els guanyadors de tots els concursos que teníem actius, incloent alguna que altra sorpresa.

I durant l’estiu us anirem informant de les dates de la propera edició, així com de la temàtica i la posada en marxa dels diversos concursos, perquè tots puguem gaudir d’una X edició sense estar-nos de res.

Moltes gràcies a tots per ser-hi i donar-nos suport sempre, ens veiem a la propera edició amb més força i energia!

Sabadell, maig de 2020.