Doble novetat: espot i jurat per la edició 9’5!

Tot i els temps complicats actuals, no parem de treballar i et portem dues novetats molt interessants per la edició d’enguany: ja tenim l’espot i el jurat! Segueix llegint per més detalls…

Espot

Per començar no ens hem estat de fer un espot per aquest any i com estem d’alguna manera continuant el que vam deixar a mitges l’any passat… També hem continuat l’espot del 2020 però donant-li una empenta final. No deixis de veure’l, aquí sota el tens!

Jurat

I continuem amb més novetats! Ja tenim jurat professional també, a continuació tens el llistat de persones terroríficament meravelloses que col·laboraran amb nosaltres aquest 2021.

FERNANDO POLANCO: Guionista graduat a l’ESCAC, ha teclejat en el departament de ficció de PlayGround, pel programa “Todo es Mentira”, la novel·la “Zombi d’Or: Ciudad de Vacaciones” o el llargmetratge “La Jauría” (estrenat a Sitges 2019). Actualment desenvolupa projectes de ficció mentre desenvolupa anticossos des del sofà.

KAREN MADRID: LLicenciada en Comunicació Audiovisual, es passeja pels festivals del gènere fantàstic per donar-los cobertura pel programa Quimèric de Radio Sabadell des de fa cinc temporades. També ha sigut jurat dels festivals de Sant Cugat Fantàstic i el Fantàstik Granollers, a més dels Premis TAC i dels Arkam.

FERRAN CALVET: Doctorat en Historia de l’Art amb una tesi sobre el cinema de terror espanyol dels anys setanta, crític i gestor cultural. Fundador Criticum.net, on és editor i cobreix festivals, a més de publicar periòdicament a la Revista Mirall. Ha sigut jurat jove en l’Americana de Barcelona, Most de Vilafranca o el FIC-CAT de Roda de Berà.

HÉCTOR GONZÁLEZ: Fan del fantàstic, no li fa por el cinema d’autor i també gaudeix d’un bon blockbuster. Quan acaba de veure una pel·lícula comenta la jugada al seu blog Un Hombre Sin Piedad. També dona la tabarra per Twitter, on publica amb més regularitat i us el podeu trobar en festivals de tota Catalunya quan no està al cinema o enganxat al televisor. 

ALFONSO ASÍN: Creador del blog Habladecine.com en la seva versió escrita per posteriorment llençar en 2017 el podcast setmanal del mateix nom. Membre de la Asociación Informadores Cinematográficos de Espanya, de la Academia de Cine aragonesa i des de 2018 coordinador cap i programador de llargmetratges del Festival Internacional de cine de Zaragoza.

I fins aquí les notícies per avui, seguim treballant per fer una edició 9’5 del Festival brutal!