Noves dates per la propera edició 9,5!

Malgrat tot l’esforç que des de l’organització del Festival hem fet els últims mesos, donada la situació actual no ens queda una altra que posposar l’edició 9,5 d’enguany. Si vols més detalls segueix llegint…

Corren temps difícils pels esdeveniments culturals amb el format que tant ens agrada: mesclant el terror de qualitat amb la sensació màgica creada dins les sales de cinema. Però com ara mateix això no és pas possible, després de donar-li moltes voltes i pensar noves fórmules, hem decidit ajornar aquesta propera edició del Festival a dates més propícies.

Per tant aquest any abandonem el “nostre” mes de març que tant bons records i resultats ens ha donat en el passat, per moure’ns a unes noves dates que creiem són més adients per muntar l’esdeveniment que et mereixes. Apunta’t a l’agenda que del 31 de maig al 6 de juny el Terror torna a Sabadell…

I estigues alerta, perquè anirem desvetllant properament molts més detalls i novetats!