Marató diumenge edició 9,5

Diumenge 6 juny 2021, 16h – 21:35h

Marató de diumenge i tancament del Festival, amb la projecció del curt guanyador i dels films “YOU MIGHT BE THE KILLER” (VOSE), “BETTER WATCH OUT” (VOSE) i “BLOODY HELL” (VOSE). Preu: 10€.

Marató diumenge edició 9,5

Projecció CURT GUANYADOR 2021

Projecció "YOU MIGHT BE THE KILLER" (VOSE)

Film / Estats Units (2018) / Direcció: Brett Simmons Sam és el supervisor d'un campament d'estiu, en què la diversió acaba convertint-se en un malson quan un assassí comença a matar tots els supervisors. Sam amb l’ajuda al telèfon de la seva amiga Chuck, intentarà esbrinar qui port ser l’assassí. A mig camí entre la parodia i l’slasher de tota la vida, ens trobem aquesta pel.lícula. Amb un estil típic al génere slasher (fotografía, música, joves, assassinats, sang, fetge…), no deixa de ser un homenatge amb tocs de comèdia, però està feta amb molt d'afecte i amor al gènere, a més de respecte i admiració.

YOU MIGHT BE THE KILLER

Film / Estats Units (2018) / Direcció: Brett Simmons
Sam és el supervisor d’un campament d’estiu, en què la diversió acaba convertint-se en un malson quan un assassí comença a matar tots els supervisors. Sam amb l’ajuda al telèfon de la seva amiga Chuck, intentarà esbrinar qui port ser l’assassí. A mig camí entre la parodia i l’slasher de tota la vida, ens trobem aquesta pel.lícula. Amb un estil típic al génere slasher (fotografía, música, joves, assassinats, sang, fetge…), no deixa de ser un homenatge amb tocs de comèdia, però està feta amb molt d’afecte i amor al gènere, a més de respecte i admiració.

Projecció "BETTER WATCH OUT" (VOSE)

Film / Australia - Estats Units (2016) / Direcció: Chris Peckover En un tranquil barri residencial, pels volts de Nadal, la mainadera del fill dels Lerner, en absència dels pares, haurà de defensar el xaval, d'uns desconeguts que han irromput a la casa. Aviat, però, la noia descobrirà que no es tracta d'un assalt a l'ús. Sembla la típica pel·lícula de terror d’un assalt a una casa, per atacar la mainadera, però no tot és el que sembla en aquest sorprenent film. Unes magnífiques interpretacions del protagonistes, i una direcció contundent, ens obligaran a estar pendents de la pantalla. Pel·lícula que convé veure sense saber més, ideal per gaudir-la molt.

BETTER WATCH OUT

Film / Australia – Estats Units (2016) / Direcció: Chris Peckover
En un tranquil barri residencial, pels volts de Nadal, la mainadera del fill dels Lerner, en absència dels pares, haurà de defensar el xaval, d’uns desconeguts que han irromput a la casa. Aviat, però, la noia descobrirà que no es tracta d’un assalt a l’ús. Sembla la típica pel·lícula de terror d’un assalt a una casa, per atacar la mainadera, però no tot és el que sembla en aquest sorprenent film. Unes magnífiques interpretacions del protagonistes, i una direcció contundent, ens obligaran a estar pendents de la pantalla. Pel·lícula que convé veure sense saber més, ideal per gaudir-la molt.

Projecció "BLOODY HELL" (VOSE)

Film / Australia - Estats Units (2020) / Direcció: Alister Grierson Un home que amaga un misteriós passat, fuig del seu país per escapar de l’assetjament i l'infern personal que travessa ... Per arribar a un lloc encara pitjor. Aquesta pel·lícula, només es pot descriure com una autèntica salvatjada. Partint del elements típics del terror i el thriller, els tergiversa, i els fa servir per crear un film vibrant, violent i ple d’humor negre, amb el objectiu de fer-nos gaudir i passar-ho bé. Ideal pel veure’l al Festival. No us el perdeu.

BLOODY HELL

Film / Australia – Estats Units (2020) / Direcció: Alister Grierson
Un home que amaga un misteriós passat, fuig del seu país per escapar de l’assetjament i l’infern personal que travessa … Per arribar a un lloc encara pitjor. Aquesta pel·lícula, només es pot descriure com una autèntica salvatjada. Partint del elements típics del terror i el thriller, els tergiversa, i els fa servir per crear un film vibrant, violent i ple d’humor negre, amb el objectiu de fer-nos gaudir i passar-ho bé. Ideal pel veure’l al Festival. No us el perdeu.