El festival obre els concursos de micrometratges i microrelats de la 10a edició

La desena edició del festival arrenca amb dos dels seus concursos més representatius. Participa, guanya premis i dona a conèixer la teva història més esfereïdora.

10è concurs de micrometratges

Obrim el desè concurs de micrometratges de terror fins al 31 de gener. Presenta la història més terrorífica que se’t pugui acudir… però que només duri un minut. Ho aconseguiràs?

Per donar a conèixer la teva creativitat i la teva història presenta el teu micrometratge seguint les bases que pots descarregar fent clic a la imatge següent.

8è concurs de microrelats

I més concursos per a la desena edició, aquest any amb la vuitena edició de microrelats de terror. En col·laboració amb LibreRío de la Plata, et convidem a explorar la teva creativitat al microrelat més pervers que puguis imaginar. Fins al 15 de gener del 2022, envia la teva història més creativa i terrorífica. Envia’ns el material seguint les bases que podràs consultar fent clic a la imatge següent.

1r concurs juvenil de micrometratges de terror

I aquest any presentem una novetat: el primer concurs de micrometratges de terror juvenil. Si tens entre 12 i 17 anys, envia’ns el teu micrometratge de menys d’un minut. Participa fins al 31 de gener del 2022 i guanya premis per explorar els límits de la teva imaginació. Pots consultar les bases fent clic a la imatge següent.

2n Concurs juvenil de microrelats de terror

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell, en col·laboració amb el LibreRío de la Plata, us conviden a participar en la segona edició del concurs de microrelats juvenil. Si ets un jove escriptor d’entre 12 i 17 anys i vols donar a conèixer el teu talent, comparteix amb nosaltres el teu escrit seguint les bases que trobaràs fent clic a la imatge de sota. Podràs participar-hi fins al 15 de gener de 2022. T’animem a participar i a sorprendre’ns amb la teva història més esgarrifosa.