El festival presenta el cartell i la temàtica de la seva 10a edició

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell retrà aquesta edició homenatge al centè aniversari de l’estrena de Nosferatu. A més a més, celebrarem els 40 anys de l’estrena del clàssic de terror de John Carpenter, La Cosa.

Ressuscitarem el vampir més famós de la història i tindrem un festival dedicat al seu llegat, un segle després de la seva estrena. El certamen ha escollit un dels personatges que més vegades s’ha endut a la pantalla i que Bram Stocker va convertir en un clàssic a la seva novel·la del 1897.

A més, rendirem homenatge a un dels grans referents al cinema de terror i la ciència- ficció. La Cosa és una de les grans obres de culte del cinema, i coincidint amb el quarantè aniversari, volem celebrar l’obra magna de John Carpenter.

Del 14 al 20 de març del 2022 el festival projectarà les millors pel·lícules i curts de terror.

Aquest any l’autor del cartell és l’artista sabadellenc Abel Carrasco, que per cinquè any consecutiu il·lustra l’eix temàtic del festival. Aquesta edició ens il·lustra el vampir més famós de tots els temps, Nosferatu, amb La Cosa. De fons, l’emblema principal de Sabadell: la torre de l’aigua. Aquestes criatures han arribat per quedar-s’hi. Us atrevireu a despertar-les?