El Festival posa en marxa l’elecció de la pel·lícula del públic

Aquesta desena edició, el Festival de Cinema de Terror de Sabadell vol comptar amb tu. Per primera vegada, els espectadors del festival tindran l’oportunitat d’escollir una de les pel·lícules que projectarem a la marató de diumenge 20 de març.

El festival ha seleccionat unes 14 pel·lícules perquè puguis escollir quina vols veure en pantalla gran. Les votacions es faran via xarxes socials. La primera ronda es podrà votar al nostre Facebook  i a la segona ronda enfrontarem les 8 pel·lícules més votades de Facebook al nostre  Instagram.

També pots participar a la primera ronda fent clic en aquest enllaç.

La pel·lícula s’escollirà entre les següents:

“Martyrs”

“À l’Intérieur”

“Eden Lake”

“Citadel”

“Tucker & Dale vs Evil”

“Kung Fury” + “Turbo Kid”

“Green Room”

“Baskin”

“Triangle”

“One cut of the dead”

“Mandy”

“Bliss”

“Anything for Jackson”

“Bloody Hell”

A partir de l’1 de febrer, fes sentir la teva veu i escull la teva pel·lícula preferida. Estigues atent a les nostres xarxes!