Entrades per a la 10a edició ja disponibles!

Avui mateix comença oficialment la venda d’entrades anticipades per a la desena edició del festival, que se celebrarà la setmana del 14 al 20 de març del 2022. Si vols venir al festival, no dubtis i fes-te amb la teva entrada!

 Pots escollir entre les modalitats següents:

  • Marató del divendres: amb aquesta entrada podràs accedir a la marató del divendres 18 de març que tindrà lloc a L’Estruch. Podràs gaudir dels curtmetratges a competició, el film clàssic i més sorpreses per tan sols 7 €. Compra les teves entrades per al divendres aquí.
  • Marató del dissabte: aquest tipus d’entrada et permetrà accedir a la marató del dissabte 19 de març als Cinemes Imperial. Podràs gaudir dels micrometratges finalistes, 4 pel·lícules i més sorpreses per només 15 €. Compra les teves entrades per al dissabte aquí.
  • Marató del diumenge: amb aquesta entrada podràs accedir a la marató del diumenge 20 de març a la Fundació Caixa Sabadell. Projectarem els curts guanyadors, podràs assistir al lliurament de premis i  gaudiràs de dues pel·lícules. El preu de les entrades de diumenge és de 10 €.  Compra les teves entrades per al diumenge aquí.
  • Abonament per a les maratons: amb aquest tipus pots assistir a les tres maratons a un preu reduït: 22 €! Compra el teu abonament i prepara’t per viure una experiència terrorífica completa. Compra el teu abonament aquí.

Avança’t i fes-te amb la teva entrada ja! Pots arriscar-te i comprar les teves entrades el mateix dia de les maratons al recinte.

T’esperem per celebrar el cinema de terror en gran.

Més informació a Entradium i a l’apartat Entrades de la nostra web.