Marató diumenge 10a edició

Diumenge 20 març 2022, 16:15h-22h

Marató de diumenge i tancament del Festival, amb la projecció dels curts guanyadors del jurat i del públic, entrega de premis de tots els concursos i projecció de films. Preu: 10€.

Marató diumenge 10a edició

16:30h Presentació i entrega de premis

16:50h Projecció de curts guanyadors

17:20h Descans

17:30h Projecció "665"

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Juan de Dios Garduño Dues forces antagòniques lluiten pel fill no nat d’una dona.

665

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Juan de Dios Garduño
Dues forces antagòniques lluiten pel fill no nat d’una dona.

17:45h Projecció de la pel·lícula del públic

Film / Canada-Estats Units (2010) / Direcció: Eli Craig

Tucker & Dale vs Evil

Film / Canada-Estats Units (2010) / Direcció: Eli Craig

19:15h Descans

19:30h Presentació B-retina

19:45h Projecció "Mandy"

Film / Estats Units (2018) / Direcció: Panos Cosmatos La idílica vida del Rod i la Mandy en un bosc aïllat, serà brutalment destrossada per un culte hippie d’autèntic malson i els seus endemoniats sequaços, que acaben amb la vida de la Mandy. Això, propulsarà al Rod cap a una embogida espiral de venjança, surrealista i molt violenta. Una pel.lícula que no deixa indiferent a ningú. Amb un inici pausat i de coneixement dels personatges, es converteix en un viatge al.lucinogen i violent, en busca de venjança, que ens porta a un Nicolas Cage totalmente desfasat, enmig d’una fotografía espectacular. Imprescindible.

Mandy

Film / Estats Units (2018) / Direcció: Panos Cosmatos
La idílica vida del Rod i la Mandy en un bosc aïllat, serà brutalment destrossada per un culte hippie d’autèntic malson i els seus endemoniats sequaços, que acaben amb la vida de la Mandy. Això, propulsarà al Rod cap a una embogida espiral de venjança, surrealista i molt violenta. Una pel.lícula que no deixa indiferent a ningú. Amb un inici pausat i de coneixement dels personatges, es converteix en un viatge al.lucinogen i violent, en busca de venjança, que ens porta a un Nicolas Cage totalmente desfasat, enmig d’una fotografía espectacular. Imprescindible.