Jocs de taula de terror 10a edició

Dissabte 19 març 2022, 11h-14h

El col·lectiu La Foguera (associació cultural de jocs de Sabadell) realitzarà una activitat dedicada als jocs de taula de terror, misteri i ciència ficció. Es tracta d’una jornada lúdica oberta a totes les edats amb l’objectiu d’oferir un espai d’oci familiar. Preu: gratuït. ENTRADA LLIURE FINS COMPLETAR AFORAMENT.

ACTUALITZACIÓ 19/03: aquesta activitat queda anul·lada per COVID de la organització.

La sessió es durà a terme a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell. Serà una activitat adreçada a un públic divers i d’entrada lliure . S’oferiran jocs especialment escollits per a l’ocasió i per a totes les edats, i també hi haurà un espai dedicat al joc infantil.

Durant l’activitat es proposaran i ensenyaran tota mena de jocs de taula moderns, per gaudir d’una bona estona relacionant-nos a través del joc. Us hi esperem!