Matinal infantil 10a edició

Dissabte 19 març 2022, 10:30h-13h

Matinal infantil pels més petits de la casa, on volem donar cabuda a un espai més familiar per gaudir del cinema per tots els públics i en pantalla granPreu: gratuït. ENTRADA LLIURE FINS COMPLETAR AFORAMENT.

Matinal infantil 10a edició
Matinal infantil 10a edició

11h Projecció curt juvenil Bombeto

Curt / Catalunya (2021) / El Bombeto Reconstrucció del curtmetratge de terror realitzat a la Biblioteca Vapor Badia l'estiu del 2021. En un malaurat accident s'han perdut gran part dels arxius originals d'aquesta peça. A partir de la pista de so i amb la col·laboració dels creadors originals us oferim una curosa reconstrucció.

A l'ombra del Pallasso

Curt / Catalunya (2021) / El Bombeto
Reconstrucció del curtmetratge de terror realitzat a la Biblioteca Vapor Badia l’estiu del 2021. En un malaurat accident s’han perdut gran part dels arxius originals d’aquesta peça. A partir de la pista de so i amb la col·laboració dels creadors originals us oferim una curosa reconstrucció.

11:20h Projecció "HOTEL TRANSSILVANIA 3 - UNES VACANCES MONSTRUOSES"

Film / Estats Units (2018) / Direcció: Genndy Tartakovsky El comte Drácula i els seus acompanyants participen en un creuer per a monstres amants del mar, sense saber que el seu vaixell està sent requisat per la família Van Helsing, que odia els monstres. Els simpàtics monstres de la saga “Hotel Transsilvania”, s’agafen unes vacances ben merescudes, i viuràn un seguit de divertides situacions. Una pel·lícula ideal per introduïr als més petits en el cinema de terror, de la mà d’uns entranyables monstres. Molt divertida i recomenable per veure en familia.

HOTEL TRANSSILVANIA 3 - UNES VACANCES MONSTRUOSES (català)

Film / Estats Units (2018) / Direcció: Genndy Tartakovsky
El comte Drácula i els seus acompanyants participen en un creuer per a monstres amants del mar, sense saber que el seu vaixell està sent requisat per la família Van Helsing, que odia els monstres. Els simpàtics monstres de la saga “Hotel Transsilvania”, s’agafen unes vacances ben merescudes, i viuràn un seguit de divertides situacions. Una pel·lícula ideal per introduïr als més petits en el cinema de terror, de la mà d’uns entranyables monstres. Molt divertida i recomenable per veure en familia.