Finalistes 3r concurs de curtmetratges

El Festival de cinema de Terror de Sabadell ja té finalistes de la tercera edició de curtmetratges. 48 curts que es projectaran durant la setmana del Festival i que competiran per aconseguir el premi. El jurat d’aquesta edició, compost per Karen Madrid, Joaquim Bundó i Josep Maria Luzán, escolliran entre les millors propostes del nostre concurs de curts.

Els curts es projectaran en tres sessions:

  • Primera tanda: dilluns 14 de març a la sala 6 dels Cinemes Imperial. Obrim portes a les 19h i podràs gaudir de tretze curts en dues tandes, separades per un descans de 10 minuts.
  • Segona tanda: dimecres 16 de març a l’auditori 3 de l’Espai Cultura fundació Caixa Sabadell a partir de les 19:18h.  Farem una pausa de 10 minuts entre les dues parts de la sessió. Veurem 14 títols.
  • Tercera tanda: Podràs gaudir de la resta de curts a L’Estruch durant la marató de divendres. Projectarem 21 curts  a partir de les 17:25 h, separats per un descans de 10 minuts.

Pots veure tots els curtmetratges finalistes en aquest vídeo:

Recorda que pots comprar les entrades per les maratons aquí. A la resta d’activitats gratuïtes l’entrada és presencial fins a omplir aforament. Ens veiem en res!