Obrim concurs de curtmetratges pel 2023

Atenció cinèfils, cinèfiles i cineastes! Ens complau anunciar-vos la celebració d’una nova edició del nostre concurs de curtmetratges l’any 2023!

No us voliem enviar de vacances sense una bona dosi d’inspiració, motivació i creativitat terrorífica…

Cada any ens emociona i il·lusiona rebre els curtmetratges de creadors i creadores d’arreu del món que viuen els gèneres de terror i fantàstic amb la nostra mateixa passió i molt més talent. Enguany no podia ser d’altra manera, així que tant si ets cinematògraf/a professional com si mai havies fet cinema, no t’ho pensis- esperem el teu curtmetratge!

Podeu consultar les bases de participació a la nostra web o als enllaços indicats al final d’aquesta publicació (versions PDF multilingüe).

Per saber-ho tot sobre el concurs: les inscripcions (via Festhome), quins projectes poden presentar-se quan s’obri la convocatòria a partir del dia 8 d’agost, els premis, dates importants… tot el que necessitareu saber per inscriure la vostra producció a la 4a edició del nostre concurs de curtmetratges!