Apunta’t a l’agenda la propera projecció mensual de novembre

Et vas perdre la nostra primera projecció mensual? Tornem amb un nou lliurament el pròxim dia 22 de novembre.

Sabadell Film Festival, marca mare del Festival de Cinema de Terror de Sabadell en col·laboració amb els Cinemes Imperial seguim amb el nou projecte de projeccions mensuals de cinema de terror, fantàstic, ciència – ficció…etc. Una oportunitat per a gaudir d’una autèntica selecció de pel·lícules al costat de curtmetratges del gènere. A més, de sortejos i moltes altres sorpreses.

Aquest mes recordem un dels grans clàssics del Fantaterror més patri, Pànic en el Transsiberià. Però el nostre tren no viatja sol…Quatre curtmetratges s’uneixen a aquesta travessia del Terror. Vols conèixer de que curtmetratges parlem? Atents a les nostres xarxes socials, anirem desvelant el misteri per mitjà de trepidants pistes. Podràs endevinar-les? La travessia comença, no et quedis en l’andana!

Pànic en el Transsiberià

El genuí cos d’un antropoide, una criatura humanoide primitiva, és traslladat des de la Xina a Moscou a bord del Transsiberià. Què pot sortir malament? Passatgers, dos científics, un monstre i algun zombi se citen en aquesta delirant història.

Un clàssic considerat una de les obres mestres de culte del Fantaterror produït al nostre país en la dècada de 1960 i 1970. La pel·lícula d’Eugenio Martín amb Christopher Lee i Peter Cushing al costat d’altres actors celebres de l’època, considerada una de les joies cinematogràfiques més estranyes e irreemplaçables.

Preu:  7€ la sessió. Venda d’entrades a taquilles dels Cines Imperial o reserva per e-mail a info@sabadellfilmfestival.com.

Puges al transsiberià? T’esperem!