Tornen els nostres concursos de microrelats!

Prepara la teva ploma, dona-li ales a les tecles del teu ordinador arriben les noves edicions dels nostres concursos de microrelats de Terror!

Ha arribat el moment, la 9a edició del nostre concurs de microrelats i la 3a edició del concurs de microrelats juvenils han tornat. El Festival de Cinema de Terror de Sabadell, en col·laboració amb El Librerío de la Plata, us convidem a que ens deixeu tremolant de por.

Cada any esperem aquesta trobada literària amb més emoció. Un dels nostres principals pilars com a promotors de cultura és incloure la literatura de gènere enfocat al terror dins del Festival. Ens encanta celebrar amb vosaltres tota la creativitat i la imaginació que rebem amb cada microrelat.

Tens una història terrorífica? Del 31 d’octubre al 30 de desembre fes-nos arribar el teu relat, ens morim de ganes de llegir-te…

Pots consultar les bases de participació fent click en els següents banners:

Que les muses literàries més fosques t’acompanyin!