Abonaments per la XI edició a preu reduït per tothom!

Encara no estaves subscrit a la nostra newsletter i/o t’has quedat sense abonament a preu reduït per la XI edició del Festival? Encara tens una altra oportunitat.

Hem exhaurit tots els abonaments pels nostres fidels seguidors abans de temps i ara els obrim excepcionalment a tothom, per un preu lleugerament superior però encara boníssim.

Aquests abonaments els podràs aconseguir per només 17€, però afanya’t que també tenen data límit: estaran només a la venda fins el 31 de desembre.

Amb les campanades de cap d’any perdràs per sempre més aquesta nova oportunitat de fer-te amb un abonament “a cegues” a preu de ganga, després pujarà de preu quan desvetllem la programació en detall.

Et recordem que amb aquest abonament podràs assistir als següents esdeveniments:

  • La marató de divendres 17 de març amb curts a competició, film clàssic i més sorpreses.
  • La marató de dissabte 18 de març amb films de primer nivell i encara més sorpreses.
  • La cloenda de diumenge 19 de març amb els guanyadors dels nostres diferents concursos, films molt especials i moltes més sorpreses.

Segur no voldràs perdre’t tot això, t’ho diem molt seriosament! No dubtis, fes clic en el següent enllaç: vull el meu abonament terrorífic a preu d’enderroc.  

Però recorda, si no vols perdre’t aquests avantatges de formar part del nostre club, apunta’t a la nostra newsletter, que és gratis!

Comença l’any 2023 amb un bon propòsit, passar por amb nosaltres, t’hi esperem!