Tornen les projeccions a l’Imperial!

Cansats de festes, torrons, regals i les visites a la família? Creus que no podràs aguantar la pujada de gener i que cauràs en la tristesa? No et preocupis. Al Sabadell Film Festival tenim la solució!!

El proper 24 de gener tornen les fabuloses projeccions a la que és ja la nostra segona casa i seu de gairebé totes les activitats del Festival de Cinema de Terror de Sabadell (del 13 al 19 de març, aneu apuntant les dates!), els Cines Imperial de Sabadell.

Així que el día 24 de gener a les 20h us esperem a la fantàstica sala 6 del cinema per tal de que veieu una joia del terror, el suspens i la ciència-ficció dels últims anys: “TRIANGLE”.

“TRIANGLE” de Christopher Smith i protagonitzada per Melissa George, és una pel·lícula australiana del 2009 que va tenir molt poca repercussió al tenir una estrena molt reduïda només al Regne Unit i Bèlgica. A la resta del món només s’ha pogut veure en DVD. Això va fer que el boca/orella la convertís en LA PELI a veure de manera poc glamurosa per internet. (Pecadors!!!)

Nosaltres us donem l’oportunitat de veure-la en pantalla gran, acompanyada d’uns fabulosos curts i del ja nostre famós concurs!!!

I això no és tot. Com que avui ens sentim generos@s… Us anunciem la data i la pel·lícula del proper mes de febrer.

La data serà el 21 de Febrer i el film….. redoble de tambors… “LA NOCHE DE LOS MUERTOS VIVIENTES” del grandíssim George A. Romero en l’any del seu 55è aniversari. Una sessió homenatge que estarà plena de sorpreses, rialles i l’oportunitat de veure un gran clàssic del cinema de terror.

Preu de l’entrada: 7€. Venta anticipada a www.entrapolis.com i el mateix dia a la nostra paradeta a taquilles.