Comença oficialment la venda d’entrades anticipades per la XI edició!

Avui comença oficialment la venda d’entrades anticipades per a l’onzena edició del festival! Es celebrarà la setmana del 13 al 19 de març, i si vols venir, afanya’t i fes-te amb la teva entrada!

Pots escollir entre les modalitats següents:

  • Marató del divendres: amb aquesta entrada podràs accedir a la marató del divendres 17 de març que tindrà lloc als Cinemes Imperial. Podràs gaudir dels micrometratges finalistes, dels curtmetratges a competició, el film clàssic i més sorpreses per tan sols 8€. Compra les teves entrades pel divendres aquí.
  • Marató del dissabte: amb aquesta entrada podràs accedir a la marató del dissabte 18 de març que tindrà lloc també als Cinemes Imperial. Podràs gaudir dels micrometratges finalistes, 5 pel·lícules i més sorpreses per tan sols 18€. Compra les teves entrades pel dissabte aquí.
  • Marató del diumenge: amb aquesta entrada podràs accedir a la marató del diumenge 19 de març que tindrà lloc a la Fundació Caixa Sabadell. Hi haurà la projecció dels curts guanyadors, podràs assistir al lliurament de premis i gaudiràs del film homenatjat, i d’un documental sobre aquest. El preu de les entrades de diumenge és de 10€. Compra les teves entrades pel diumenge aquí.
  • Abonaments per a les maratons: amb aquesta entrada podràs assistir a les tres maratons pel mòdic preu de 25€. Prepara’t per viure una experiència terrorífica completa, compra el teu abonament aquí.

Apart de les maratons, el festival us espera amb moltes sorpreses de dilluns a dijous. Tant l’abonament d’aquests dies com la matinal infantil de dissabte són gratuïtes amb taquilla inversa.

Trobaràs més informació de la programació a la nostra web.

Pots arriscar-te i comprar les teves entrades el mateix dia de les maratons al recinte, però nosaltres recomanem que t’avancis per no quedar-te sense!

T’esperem per celebrar el cinema de terror com mai.

Pots adquirir les entrades a www.entrapolis.com i a l’apartat Entrades de la nostra web.