Preparats per la projecció de gener a l’Imperial

Per anar fent boca del que us espera el proper dia 24, us presentem els quatre curts que veurem i que acompanyaran la gran pel·lícula que projectem “TRIANGLE”!!

Angler

ANGLER

Ángel Hernández Suárez (2021)

Aquest curt del director canari, reconegut pel seu anterior treball “NOM” seleccionat en el concurs de curts de la Xª edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell entre altres, aborda un tema delicat i del que no es parla gaire, deixant-nos amb un final intrigant que segur que ens farà pensar.

UN MINUTO

Miguel Alcalde (2021)

Una inquietant trucada de Skype, converteix el matí d’una jove parella en un malson que podria alterar les seves vides per sempre.

També seleccionat el concurs de l’any passat del Festival utilitza les noves maneres de comunicació que tan popular es van fer durant la pandèmia per jugar amb nosaltres i les altres realitats.

CATÁLOGO

Jaime Moreno (2021)

Marina no aconsegueix netejar la banyera, i demana ajuda a Jorge per triar-ne una de nova. Jorge intenta descobrir què és el que no pot netejar i el seu terrible secret.

Aquest curt vist en el concurs de curts del nostre Festival el passat 2022, parteix d’una senzilla situació quotidiana per endinsar-nos en un món una mica més fosc del que ens envolta.

EL TRATAMIENTO

Álvaro Carmona (2019)

El Miguel és calb i creu que és un problema, però ara s’ha posat en contacte amb ell una clínica que li promet un tractament amb cent per cent de resultats positius.

Després de recórrer un munt de Festival per tot el món, “El Tratamiento” és en aquest moment un dels 15 curts preseleccionats per ser candidats a un premi Oscar. Un gran triomf per aquest curt que ens mostra en clau d’humor una història amb tints de ciència-ficció.

Us perdreu l’oportunitat de veure aquests grans curts en pantalla gran, acompanyant “TRIANGLE”?!!

No, no ho fareu! Per això tots aquells que vingueu a la sessió tindreu una oportunitat especial…

PODREU VEURE, EN PANTALLA GRAN, L’ESTRENA MUNDIAL DE L’ANUNCI DE LA XIª EDICIÓ DEL FESTIVAL DE CINEMA DE TERROR DE SABADELL.

L’anunci que canviarà les vostres i les nostres vides. Hi haurà un abans i un després.

Sereu aquells assenyalats amb el dit com “els que no van venir”, “els que es van perdre l’estrena de l’any”, ….??

El proper dia 24 de gener a les 20h als Cines Imperial de Sabadell.

Entrada: 7 €. Venda d’entrades a la web www.entrapolis.com i a la nostra paradeta al costat de les taquilles.