Inauguració 11a edició

Dilluns 13 març 2023, 19h-22h

Inauguració del Festival amb la projecció dels primers curts a competició. Preu: gratuït amb taquilla inversa.

Inauguració 11a edició

19:10h Inici acte

19:25h 1a tanda curts a competició - 1a part

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Elies Villalonga Una mare i una filla conviuen en un aparent entorn idíl·lic de felicitat. Però no tot és exactament com sembla. Un fet fortuït obrirà els seus ulls i desvetllarà un secret que es mantenia amagat.

ESTEL

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Elies Villalonga
Una mare i una filla conviuen en un aparent entorn idíl·lic de felicitat. Però no tot és exactament com sembla. Un fet fortuït obrirà els seus ulls i desvetllarà un secret que es mantenia amagat.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Robert Rabanal Què passa quan ets un nen i vols fer coses d’adult? I quan ets gran però preferiries ser un nen?

FLUYE

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Robert Rabanal
Què passa quan ets un nen i vols fer coses d’adult? I quan ets gran però preferiries ser un nen?
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Anna Solanas i Marc Riba El senyor Xifró està desesperat. No pot recordar una cançó i és només l'únic que pot pensar aquest matí.

EL MATÍ DEL SENYOR XIFRÓ

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Anna Solanas i Marc Riba
El senyor Xifró està desesperat. No pot recordar una cançó i és només l’únic que pot pensar aquest matí.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Toni O. Prats i Callahan Ruiz Un capellà pusil·lànime ha d'exorcitzar un dimoni del cos d'un adolescent, a qui sembla que la possessió ha canviat la vida... a millor.

LA FAMILIA INFERNAL

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Toni O. Prats i Callahan Ruiz
Un capellà pusil·lànime ha d’exorcitzar un dimoni del cos d’un adolescent, a qui sembla que la possessió ha canviat la vida… a millor.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Carla Carreras Una estàtua cobra vida després d’una eternitat adormida en un malson. Les seves pors sorgeixen en una realitat irracional i deformada. El seu entorn s'altera alhora que els seus temors creixen i el seu jo interior es convertirà en el seu enemic més gran.

AGORAFÒBIA

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Carla Carreras
Una estàtua cobra vida després d’una eternitat adormida en un malson. Les seves pors sorgeixen en una realitat irracional i deformada. El seu entorn s’altera alhora que els seus temors creixen i el seu jo interior es convertirà en el seu enemic més gran.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Javier Sánchez Un humil matrimoni intenta durant uns quants anys tenir un fill. Per fí ho aconsegueixen, però quan el nen neix, s’adonen que no és del tot normal. Després de consultar diversos metges, donen a la família una trista notícia, que els portarà una profunda dissort.

UN PECULIAR Y DESDICHADO NACIMIENTO

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Javier Sánchez
Un humil matrimoni intenta durant uns quants anys tenir un fill. Per fí ho aconsegueixen, però quan el nen neix, s’adonen que no és del tot normal. Després de consultar diversos metges, donen a la família una trista notícia, que els portarà una profunda dissort.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Ernesto Arnal Alma és una dona gran que viu en un estat de confinament permanent, tant fisicament com mental. El seu fill Angel vol ajudar-la, però potser no de la manera més adecuada. Mentre que Alma manté una lluita invisible amb ella mateixa.

CORDURA

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Ernesto Arnal
Alma és una dona gran que viu en un estat de confinament permanent, tant fisicament com mental. El seu fill Angel vol ajudar-la, però potser no de la manera més adecuada. Mentre que Alma manté una lluita invisible amb ella mateixa.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: César Terradas John i Lucía decideixen passar el dia a la muntanya. Es desorienten i discuteixen, quan una densa boira els sorprèn i s'allunyen l'un de l'altre. Lucía sola i desesperada acaba a les portes d'un refugi misteriós. Decideix entrar-hi.

EL REFUGIO

Curt / Espanya (2022) / Direcció: César Terradas
John i Lucía decideixen passar el dia a la muntanya. Es desorienten i discuteixen, quan una densa boira els sorprèn i s’allunyen l’un de l’altre. Lucía sola i desesperada acaba a les portes d’un refugi misteriós. Decideix entrar-hi.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Mik J. López La Noèlia sobreviu a un holocaust zombie atrinxerada a casa seva. Sospita que és la darrera persona viva, fins que un dia surt a caçar i troba un home.

SOLO HAY UNA

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Mik J. López
La Noèlia sobreviu a un holocaust zombie atrinxerada a casa seva. Sospita que és la darrera persona viva, fins que un dia surt a caçar i troba un home.

21h Descans

21:10h 1a tanda curts a competició - 2a part

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Javier Carneros Lorenzo Mery i Oscar són una parella que un matí troba un rodamón al replà del seu cèntric pis de Madrid. No saben molt bé què fer. Es debaten entre ajudar-lo o trucar a una ambulància perquè se l'emportin. Però potser aquest rodamón no és tal com es pensen.

EL UMBRAL

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Javier Carneros Lorenzo
Mery i Oscar són una parella que un matí troba un rodamón al replà del seu cèntric pis de Madrid. No saben molt bé què fer. Es debaten entre ajudar-lo o trucar a una ambulància perquè se l’emportin. Però potser aquest rodamón no és tal com es pensen.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Ignacio Bárcena Martín Un egocèntric escriptor obsessionat amb la seva obra, un jove devot de la seva dona que està embarassada de 9 mesos, són els darrers éssers humans de la Terra. Després d'anys buscant supervivents, l'avançat embaràs fa que busquin refugi en una casa perquè doni a llum un nadó que podria canviar-ho tot.

EL AUTOR

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Ignacio Bárcena Martín
Un egocèntric escriptor obsessionat amb la seva obra, un jove devot de la seva dona que està embarassada de 9 mesos, són els darrers éssers humans de la Terra. Després d’anys buscant supervivents, l’avançat embaràs fa que busquin refugi en una casa perquè doni a llum un nadó que podria canviar-ho tot.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Jon Herrero Un home desperta lligat de mans en un búnquer davant d'un emblema amb les lletres A.P.P. Aviat descobreix que està sent sotmès a judici per les seves malifetes, i haurà de defensar-se de les acusacions.

A.P.P.

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Jon Herrero
Un home desperta lligat de mans en un búnquer davant d’un emblema amb les lletres A.P.P. Aviat descobreix que està sent sotmès a judici per les seves malifetes, i haurà de defensar-se de les acusacions.
Curt / Espanya (2021) / Direcció: Jorge Yúdice L'Erica i l'Anna fa anys que no es veuen. Queden a una cafeteria per posar-se al dia. Però abans l'Erica ha d’advertir l'Anna, hi ha una cosa amenaçadora que només l'Erica és capaç de veure. I aquesta “cosa” és just darrere de l'Anna.

PISANKA

Curt / Espanya (2021) / Direcció: Jorge Yúdice
L’Erica i l’Anna fa anys que no es veuen. Queden a una cafeteria per posar-se al dia. Però abans l’Erica ha d’advertir l’Anna, hi ha una cosa amenaçadora que només l’Erica és capaç de veure. I aquesta “cosa” és just darrere de l’Anna.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Fernando Tato Dos antics companys de col·legi es troben després de trenta anys. El que sembla una casualitat es va enrarint per convertir-se en una situació cada cop més i més estranya.

COMPAÑEIROS

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Fernando Tato
Dos antics companys de col·legi es troben després de trenta anys. El que sembla una casualitat es va enrarint per convertir-se en una situació cada cop més i més estranya.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Ignacio Malagón Tots els companys de classe de la Nei, han fet el ritual de Ad Inferos, excepte ella. Sota pressió, la Nei, ha de triar si fer el repte o no, el que no sap és que potser és la pitjor decisió de la seva vida.

AD INFEROS

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Ignacio Malagón
Tots els companys de classe de la Nei, han fet el ritual de Ad Inferos, excepte ella. Sota pressió, la Nei, ha de triar si fer el repte o no, el que no sap és que potser és la pitjor decisió de la seva vida.