Masterclass de cinema 11a edició

Dimarts 14 març 2023, 19h-21h

Masterclass de cinema a càrrec de Pol Diggler i Daniel Noblom. Preu: gratuït.

Masterclass de cinema 11a edició

19:10h Inici acte

Vols conèixer un director de cine que transmeti amor pel curtmetratge, pel cinema de gènere i per experimentar amb el format i el llenguatge audiovisual en els seus projectes? Doncs nosaltres te’n presentem dos! El proper dimarts 14 de març a les 19 hores, els directors Pol Diggler i Daniel Noblom (presents tots dos en dues edicions del nostre festival: Diggler amb “Horrorscope” i “Work it class!” i Noblom amb “No apto para menores” i “Eternal”) faran un repàs a la seva trajectòria en el món del curtmetratge per festivals de tot el món, analitzaran com veuen el panorama festivaler actual i ens donaran la seva particular visió sobre què vol dir “cinema de gènere” en l’actualitat. Ah, i evidentment gaudirem de la projecció d’alguns dels seus curts més premiats i ens faran cinc cèntims sobre els seus propers projectes. No us ho perdeu!

MASTERCLASS DE CINEMA

Vols conèixer un director de cine que transmeti amor pel curtmetratge, pel cinema de gènere i per experimentar amb el format i el llenguatge audiovisual en els seus projectes? Doncs nosaltres te’n presentem dos!
El proper dimarts 14 de març a les 19 hores, els directors Pol Diggler i Daniel Noblom (presents tots dos en dues edicions del nostre festival: Diggler amb “Horrorscope” i “Work it class!” i Noblom amb “No apto para menores” i “Eternal”) faran un repàs a la seva trajectòria en el món del curtmetratge per festivals de tot el món, analitzaran com veuen el panorama festivaler actual i ens donaran la seva particular visió sobre què vol dir “cinema de gènere” en l’actualitat. Ah, i evidentment gaudirem de la projecció d’alguns dels seus curts més premiats i ens faran cinc cèntims sobre els seus propers projectes. No us ho perdeu!