Guanyador 8è concurs de micrometratges 2020

No ens oblidem dels concursos de la no celebrada IX edició del Festival i aquí tens al guanyador del 8è concurs de micrometratges! Ho vols saber? Segueix llegint…

Aquest any el jurat, que han sigut els nostres amics de Blogos de Oro, han tingut molta feina per escollir només un per la qualitat de tots els finalistes. I sense més, quin ha sigut el millor micrometratge? T’ho explica el nostre director David Garnacho:

Enhorabona Dani Seguí pel teu microcurt Fished! El premi consisteix en el trofeu Jorge Grau al millor micrometratge, un pack de pel·lícules gentilesa dels nostres col·laboradors la botiga El Sentanta-Nou i un pòster del cartell de la passada edició del Festival creat pel gran Abel Carrasco.

A continuació pots veure el microcurt, a gaudir i fins la propera!