Presentació Llar del Llibre edició 9,5

Dijous 3 juny 2021, 18:30 – 19:15h

Presentació del llibre “EBORACUM” de Néstor Pérez Rivero. Nascut a Barcelona, però criat a Sabadell, li va picar el cuc de l’escriptura fa relativament poc, però ja ha aconseguit publicar un llibre, i sembla ser que en breu en tindrem més. Un autor a tenir en compte, ja que sap combinar amb agilitat, la novel·la històrica amb el thriller, la fantasia i el terror. Preu: gratuït.

Presentació Llar del Llibre edició 9,5

Presentació llibre "EBORACUM"

A les inhòspites terres de Britània, el jove Aulo passa els seus dies de legionari, entre la construcció del fort i la taverna de Eboracum. La vida dels habitants del remot enclavament, mai ha estat fácil, per les incursions dels nadius, i l'abandonament per part de Roma. Però, els bàrbars, i una terra en els confins de la civilització, no són l'únic perill al què s'hauran d'enfrontar. Enllaçat amb les arrels dels seus mil·lenaris boscos, hi ha un poder que ha despertat. I ni tot el poder de Roma podrà fer-li front.

EBORACUM

A les inhòspites terres de Britània, el jove Aulo passa els seus dies de legionari, entre la construcció del fort i la taverna de Eboracum. La vida dels habitants del remot enclavament, mai ha estat fácil, per les incursions dels nadius, i l’abandonament per part de Roma. Però, els bàrbars, i una terra en els confins de la civilització, no són l’únic perill al què s’hauran d’enfrontar. Enllaçat amb les arrels dels seus mil·lenaris boscos, hi ha un poder que ha despertat. I ni tot el poder de Roma podrà fer-li front.