Projecció CINEDOMINGO edició 9,5

Dijous 3 juny 2021, 19:30h – 21:30h

Projecció CINEDOMINGO film “ACTION JACKSON” (VOSE) amb la  inestimable col·laboració del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic i TRASH-O-RAMA. Preu: gratuït.

Projecció CINEDOMINGO edició 9,5
Projecció CINEDOMINGO edició 9,5

Projecció film "ACTION JACKSON" (VOSE)

Film / India (2014) / Direcció: Prabhu Deva Un rufià amb una sorprenent habilitat per ficar-se en embolics, veurà com la seva vida es complica encara més, per culpa de la seva semblança impossible amb un despietat mercenari. Un típic producte d’acció de Bollywood, però portat al límit més extrem. Acció impossible i exagerada, balls exòtics, sang i fetge, amor, i sobretot molt d’humor, en una pel·lícula que no es pren seriosament a ella mateixa, i que s’ha de veure sense complexes de cap mena, per gaudir-la al màxim.

ACTION JACKSON

Film / India (2014) / Direcció: Prabhu Deva
Un rufià amb una sorprenent habilitat per ficar-se en embolics, veurà com la seva vida es complica encara més, per culpa de la seva semblança impossible amb un despietat mercenari. Un típic producte d’acció de Bollywood, però portat al límit més extrem. Acció impossible i exagerada, balls exòtics, sang i fetge, amor, i sobretot molt d’humor, en una pel·lícula que no es pren seriosament a ella mateixa, i que s’ha de veure sense complexes de cap mena, per gaudir-la al màxim.