Projecció APOSTATA edició 9,5

Dimecres 2 juny 2021, 19:30h – 21:40h

Projecció del film “APÓSTATA” i col.loqui posterior. Preu: gratuït.

Projecció APOSTATA edició 9,5

Projecció film APÓSTATA

Film / Espanya (2019) / Direcció: Hugo Cobo El Toni té una vida relativament normal, casat, i amb una filla. Intenta oblidar la seva infantessa, quan va patir abusos sexuals per part d’un capellà. Però tot canviarà quan descobreix que el capellà que va abusar d’ell, és ara professor de la seva filla. Amb l’ajuda del seu tiet avi Hermenegildo, traçaran un pla per segrestar-lo i obligar-lo a dir el nom de tots els implicats en els abusos. De nou ens acompanyarà al Festival l’Hugo Cobo, que ens presentarà la seva última pel·lícula, pel moment. Una pel·lícula sobre els abusos sexuals dels capellans, amb un tractament diferent al habitual, i amb uns personatges principals molt carismàtics, especialment el tiet avi Hermenegildo, interpretat per l’actor sabadellenc Ramón Carceller.

APÓSTATA

Film / Espanya (2019) / Direcció: Hugo Cobo
El Toni té una vida relativament normal, casat, i amb una filla. Intenta oblidar la seva infantessa, quan va patir abusos sexuals per part d’un capellà. Però tot canviarà quan descobreix que el capellà que va abusar d’ell, és ara professor de la seva filla. Amb l’ajuda del seu tiet avi Hermenegildo, traçaran un pla per segrestar-lo i obligar-lo a dir el nom de tots els implicats en els abusos. De nou ens acompanyarà al Festival l’Hugo Cobo, que ens presentarà la seva última pel·lícula, pel moment. Una pel·lícula sobre els abusos sexuals dels capellans, amb un tractament diferent al habitual, i amb uns personatges principals molt carismàtics, especialment el tiet avi Hermenegildo, interpretat per l’actor sabadellenc Ramón Carceller.

Col·loqui