Sessió PLATAFORMA PER LA LLENGUA edició 9,5

Dimarts 1 juny 2021, 19:30h – 21:30h

Sessió de Plataforma per la Llengua amb projecció de film en català. Preu: gratuït.

Sessió PLATAFORMA PER LA LLENGUA edició 9,5
Sessió PLATAFORMA PER LA LLENGUA edició 9,5

Projecció film CORDES en català

Film / Espanya (2019) / Direcció: José Luis Montesinos Un desgraciat accident deixa incomunicada a Elena, una jove tetraplègica, en una masia al camp. Allà només té a Athos, un gos especialment ensinistrat per a ajudar-la. Però no tot sortirà com hauria de sortir. En la seva opera prima, el director José Luis Montesinos, de llarg recorregut en curts multipremiats; ens convida a acompanyar a una noia, que es veurà immersa en un malson, i ho fa de tal manera que ens posem en la seva pell, i patim tant com ho fa ella. Tot arrodonit per una magnífica fotografia i una gran interpretació de la seva protagonista, Paula del Rio, que li va valer el premi principal al festival de terror Grimmfest, de Manchester.

CORDES

Film / Espanya (2019) / Direcció: José Luis Montesinos
Un desgraciat accident deixa incomunicada a Elena, una jove tetraplègica, en una masia al camp. Allà només té a Athos, un gos especialment ensinistrat per a ajudar-la. Però no tot sortirà com hauria de sortir. En la seva opera prima, el director José Luis Montesinos, de llarg recorregut en curts multipremiats; ens convida a acompanyar a una noia, que es veurà immersa en un malson, i ho fa de tal manera que ens posem en la seva pell, i patim tant com ho fa ella. Tot arrodonit per una magnífica fotografia i una gran interpretació de la seva protagonista, Paula del Rio, que li va valer el premi principal al festival de terror Grimmfest, de Manchester.