Sessió CINECLUB edició 9,5

Divendres 4 juny 2021, 19:30h – 21:30h

Sessió Cineclub amb la projecció del film “UNDER THE SKIN” (VOSE). Preu: gratuït.

Sessió CINECLUB edició 9,5
Sessió CINECLUB edició 9,5

Projección film "UNDER THE SKIN" (VOSE)

Film / Regne Unit - Suïssa (2013) / Direcció: Jonathan Glazer Una misteriosa dona, passeja pels carrers d'Escòcia, arrossegant a homes solitaris i confiats a un destí fatal... Embolcallada en una atmosfera fosca i opressiva, potenciada amb una banda sonora que fa feredat i una interpretació magistral de Scarlett Johansson, Jonathan Glazer ens ofereix una pel·lícula hipnòtica i surrealista, que cal veure amb calma i paladejar cada minut, per gaudir-la plenament. Molt recomanable.

UNDER THE SKIN

Film / Regne Unit – Suïssa (2013) / Direcció: Jonathan Glazer
Una misteriosa dona, passeja pels carrers d’Escòcia, arrossegant a homes solitaris i confiats a un destí fatal… Embolcallada en una atmosfera fosca i opressiva, potenciada amb una banda sonora que fa feredat i una interpretació magistral de Scarlett Johansson, Jonathan Glazer ens ofereix una pel·lícula hipnòtica i surrealista, que cal veure amb calma i paladejar cada minut, per gaudir-la plenament. Molt recomanable.