Marató divendres edició 9,5

Divendres 4 juny 2021, 16h – 22:45h

Marató de divendres amb la projecció del film low-cost, els micrometratges finalistes, tanda final de curts a competició i peli clàssica. Preu: 5€.

Marató divendres edició 9,5

Projecció film low-cost

Film / Espanya (2019) / Direcció: Aureli del Pozo, Ivan Fernández Bastian, Hans i Juanillo, tres desgraciats sense ofici ni benefici, descobreixen que el director de “Devil Dead” (la còpia índia de Evil Dead), va deixar l’autèntic “Necronomicón” a Vic, i inicien una travessia per a trobar-lo. Una aventura que els durà a enfrontar-se a zombies gais, diarrees demencials i intoxicació per Burundanga entre d’altres. Una comèdia de terror ultralowcost totalment incorrecta i ofensiva, amb un pressupost per sota dels 100€, una càmera robada i uns “actors” als que van acabar deben diners.

DEVIL DEAD 2

Film / Espanya (2019) / Direcció: Aureli del Pozo, Ivan Fernández
Bastian, Hans i Juanillo, tres desgraciats sense ofici ni benefici, descobreixen que el director de “Devil Dead” (la còpia índia de Evil Dead), va deixar l’autèntic “Necronomicón” a Vic, i inicien una travessia per a trobar-lo. Una aventura que els durà a enfrontar-se a zombies gais, diarrees demencials i intoxicació per Burundanga entre d’altres. Una comèdia de terror ultralowcost totalment incorrecta i ofensiva, amb un pressupost per sota dels 100€, una càmera robada i uns “actors” als que van acabar deben diners.

Projecció Micrometratges Finalistes

Curts a competició

Curt / Espanya (2020) / Direcció: David Mataró

LLENGUA AMB TÀPERES

Curt / Espanya (2020) / Direcció: David Mataró
Curt / Espanya (2020) / Direcció: Miki Durán

ANNIE

Curt / Espanya (2020) / Direcció: Miki Durán
Curt / Espanya (2020) / Direcció: Javier Mendez Cañada

MEAT THE FAMILY

Curt / Espanya (2020) / Direcció: Javier Mendez Cañada
Curt / Espanya (2020) / Direcció: Diego Puertas

POZO

Curt / Espanya (2020) / Direcció: Diego Puertas
Curt / Espanya (2020) / Direcció: Tony Morales

ABRACITOS

Curt / Espanya (2020) / Direcció: Tony Morales
Curt / Espanya (2020) / Direcció: Mónica Mateo

NO PODRÁS VOLVER NUNCA

Curt / Espanya (2020) / Direcció: Mónica Mateo
Curt / Espanya (2020) / Direcció: Néstor Ruiz Medina

ONE 2 ONE

Curt / Espanya (2020) / Direcció: Néstor Ruiz Medina
Curt / Espanya (2020) / Direcció: Álvaro Vicario

POLTER

Curt / Espanya (2020) / Direcció: Álvaro Vicario
Curt / Espanya (2020) / Direcció: Xanti Rodriguez

OSPEL

Curt / Espanya (2020) / Direcció: Xanti Rodriguez
Curt / Espanya (2019) / Direcció: Sílvia Pradas

NOSOTROS

Curt / Espanya (2019) / Direcció: Sílvia Pradas
Curt / Espanya (2021) / Direcció: Daniel Calavera

UNAS CUANTAS BESTIAS

Curt / Espanya (2021) / Direcció: Daniel Calavera
Curt / Espanya (2020) / Direcció: Daniel Viqueira

LA PENUMBRA

Curt / Espanya (2020) / Direcció: Daniel Viqueira
Curt / Espanya (2019) / Direcció: David Muñoz, Adriàn Cardona

LA ÚLTIMA NAVIDAD DEL UNIVERSO

Curt / Espanya (2019) / Direcció: David Muñoz, Adriàn Cardona

Projecció film clàssic

Film / Italia (1981) / Direcció: Lucio Fulci Una família es trasllada a viure a una tranquil·la casa, a on es va cometre un assassinat. Quan ho descobreixen, el cap de família tracta d'esbrinar la causa d’aquesta mort. Mentre el seu fill veu a una nena, que li diu que s'escapi del lloc, ja que al soterrani hi ha ocult un perill. Un clàssic de la mà de Lucio Fulci, que ens submergeix en una tètrica història d’assassinats i misteris diversos. A mig camí entre el thriller, slasher i el giallo, aquesta pel·lícula és una mostra del millor cinema de terror italià de principis dels 80. Una pel·lícula directa, sense concessions i que realment fa por. Una oportunitat única de veure-la en pantalla gran. Un clàssic que s’ha de veure, almenys, un cop a la vida.

AQUELLA CASA AL LADO DEL CEMENTERIO

Film / Italia (1981) / Direcció: Lucio Fulci
Una família es trasllada a viure a una tranquil·la casa, a on es va cometre un assassinat. Quan ho descobreixen, el cap de família tracta d’esbrinar la causa d’aquesta mort. Mentre el seu fill veu a una nena, que li diu que s’escapi del lloc, ja que al soterrani hi ha ocult un perill. Un clàssic de la mà de Lucio Fulci, que ens submergeix en una tètrica història d’assassinats i misteris diversos. A mig camí entre el thriller, slasher i el giallo, aquesta pel·lícula és una mostra del millor cinema de terror italià de principis dels 80. Una pel·lícula directa, sense concessions i que realment fa por. Una oportunitat única de veure-la en pantalla gran. Un clàssic que s’ha de veure, almenys, un cop a la vida.