Matinal infantil edició 9,5

Dissabte 5 juny 2021, 11h – 12:45h

Matinal infantil pels més petits de la casa, on volem donar cabuda a un espai més familiar per gaudir del cinema per tots els públics i en pantalla granPreu: gratuït.

Matinal infantil edició 9,5
Matinal infantil edició 9,5

Curt EL BOMBETO

Curt / Espanya (2020) / Direcció: El Bombeto Recreació de les pel.lícules “Els Goonies” i “Caçafantasmes”, en el estil únic i original dels nens i nenes que participen en el tallers de “El Bombeto”. La imaginació al poder!! Sense presupost i amb pocs recursos, els nens i nenes de “El Bombeto” ens sorprendran amb unes recreacions que us faran passar una bona estona. No us ho perdeu.

FEM SUECADES! ELS GOONIES I CAÇAFANTASMES

Curt / Espanya (2020) / Direcció: El Bombeto
Recreació de les pel.lícules “Els Goonies” i “Caçafantasmes”, en el estil únic i original dels nens i nenes que participen en el tallers de “El Bombeto”. La imaginació al poder!! Sense presupost i amb pocs recursos, els nens i nenes de “El Bombeto” ens sorprendran amb unes recreacions que us faran passar una bona estona. No us ho perdeu.

Projecció "Wallace & Gromit. La maledicció de les verdures"

Film / Regne Unit-Estats Units (2005) / Direcció: Nick Park, Steve Box S'acosta el Concurs Anual de Verdures Gegants i en Wallace i Gromit, han creat, el sistema "Anti-Pesto", una forma ecològica de controlar els conills que intenten envair els horts. Però, de cop i volta, una enorme, misteriosa i voraç "bèstia" comença a aterroritzar el veïnat, atacant els horts de nit i destrossant-ho tot al seu pas. Els famosos “Wallace & Gromit” arriben la seva primera pel.lícula, plena d’acció, humor i terror per a tots els públics. Guanyadora de l’oscar a la millor pel.lícula animada del 2005. Es tracta d’una pel.lícula magistralment rodada, que ens fa oblidar de seguida que es tracta d’èssers animats i ens fa viure les més fascinants aventures. Especialment recomenada per a tota la familia.

Wallace & Gromit. La maledicció de les verdures (català)

Film / Regne Unit-Estats Units (2005) / Direcció: Nick Park, Steve Box
S’acosta el Concurs Anual de Verdures Gegants i en Wallace i Gromit, han creat, el sistema “Anti-Pesto”, una forma ecològica de controlar els conills que intenten envair els horts. Però, de cop i volta, una enorme, misteriosa i voraç “bèstia” comença a aterroritzar el veïnat, atacant els horts de nit i destrossant-ho tot al seu pas. Els famosos “Wallace & Gromit” arriben la seva primera pel.lícula, plena d’acció, humor i terror per a tots els públics. Guanyadora de l’oscar a la millor pel.lícula animada del 2005. Es tracta d’una pel.lícula magistralment rodada, que ens fa oblidar de seguida que es tracta d’èssers animats i ens fa viure les més fascinants aventures. Especialment recomenada per a tota la familia.