Celebra Halloween amb la nostra primera projecció mensual!

Ho sabem…Portes esperant Halloween tot l’any… Celebra’l amb nosaltres en una sessió molt especial! Una sessió que marcarà un abans i un després a la història del cinema a Sabadell!

Actualització 22/10/2022

La venda d’entrades es farà exclusivament a les taquilles dels Cines imperial.

Sabadell Film Festival, marca mare del ja conegudíssim i consolidat Festival de Cinema de Terror de Sabadell, en col·laboració amb Cines Imperial inicia un nou projecte de projeccions de terror, ciència-ficció, fantàstic, etc.. de caràcter mensual i ha preparat per començar una projecció el dia 25 d’octubre on podràs gaudir de tres delirants curtmetratges al costat d’una de les pel·lícules més psicodèliques dels últims anys. A sobre de concursos i altres sorpreses que us tenim preparades!

20:00 hores

Brutal Relax – Curtmetratge  (15 min)

Adrián Cardona, Rafa Dengrá i David Muñoz

El senyor Olivares, qui, recuperat d’una malaltia, cerca relaxar-se amb unes vacances en un lloc paradisíac…però el destí té preparat altres plans per a Olivares…

Annita i tots els nens mereixen una família – Curtmetratge  (7 min)

Marc Velasco

Una parella acudeix a Serrano Foundation per a adoptar una nena. Avui és un dia especial. Avui és un dia que canviarà la resta de les seves vides.

Fist of Jesus – Curtmetratge  (15 min)

David Muñoz, Adrián Cardona

La història mai narrada en els evangelis. Quan el calze de Crist es converteix en sang, Déu no està sempre disposat a posar l’altra galta.

21:00 hores

BLISS – Pel·lícula  (80 min)

Joe Begos

Com vèncer un bloqueig artístic? Dezzy una pintora de renom buscarà la manera de trobar a les seves muses…no sempre en els millors llocs. En el seu camí, drogues, sexe i assassinats en els suburbis més oblidats de la ciutat de Los Ángeles. Un camí cap a l’infern.

Preu:  7€ la sessió. Venda d’entrades a taquilles dels Cines Imperial.