2a Jornada curts a competició 11a edició

Dimecres 15 març 2023, 19h-22h

Sessió amb la projecció de la segona tanda de curts a competició. Preu: gratuït amb taquilla inversa.

2a Jornada curts a competició 11a edició

19:10h Inici acte

19:15h 2a tanda curts a competició - 1a part

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Nacho Nava i José Colmenarejo Raúl ha decidit fer ruta per les cases dels seus antics amics per recuperar pel·lícules, libres, discos i videojocs, que va anar prestant i no li han tornat. L'última parada és a casa d'un antic amic, el Nando, per aconseguir el seu mític videojoc "Final Loop 4".

LA PARTIDA INFINITA

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Nacho Nava i José Colmenarejo
Raúl ha decidit fer ruta per les cases dels seus antics amics per recuperar pel·lícules, libres, discos i videojocs, que va anar prestant i no li han tornat. L’última parada és a casa d’un antic amic, el Nando, per aconseguir el seu mític videojoc “Final Loop 4”.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Ana de Alva Izan desperta en una sala completament buida amb una desconeguda i només podrà sortir amb una condició; contestar tres preguntes amb sinceritat. T'enfrontaries a les teves pors més grans a canvi de la teva llibertat?

BLANCO NE MENTE

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Ana de Alva
Izan desperta en una sala completament buida amb una desconeguda i només podrà sortir amb una condició; contestar tres preguntes amb sinceritat. T’enfrontaries a les teves pors més grans a canvi de la teva llibertat?
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Lorena Ares i Carlos F. de Vigo Els quatre genets de l'Apocalipsi es reuneixen per analitzar l'estat de la humanitat i discutir-ne les estratègies de futur. Una feble i moribunda Mort vol convencer els seus companys de torturar menys els humans, però Hambre, Peste i Guerra tenen altres pretensions.

AMANECE LA NOCHE MÁS LARGA

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Lorena Ares i Carlos F. de Vigo
Els quatre genets de l’Apocalipsi es reuneixen per analitzar l’estat de la humanitat i discutir-ne les estratègies de futur. Una feble i moribunda Mort vol convencer els seus companys de torturar menys els humans, però Hambre, Peste i Guerra tenen altres pretensions.
Curt / Païssos Baixos (2021) / Direcció: Vasily Chuprina Un artista es passa el temps somiant despert amb la seva musa, i posa en marxa, sense voler, una sèrie de situacions descontrolades. Una vida capgirada de sobte amb cada esdeveniment i amb conseqüències imprevistes.

ARTISTIC CHARACTER

Curt / Païssos Baixos (2021) / Direcció: Vasily Chuprina
Un artista es passa el temps somiant despert amb la seva musa, i posa en marxa, sense voler, una sèrie de situacions descontrolades. Una vida capgirada de sobte amb cada esdeveniment i amb conseqüències imprevistes.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Cristian Beteta Pedro és vigilant de seguretat. Està en un parc esperant que el seu company vingui a substituir-lo. De sobte, una persona insulta i agredeix diversos transeünts sense motiu aparent. Pedro, malgrat tenir una cita i no voler involucrar-se en l'assumpte, es veu obligat a intervenir-hi.

AYÚDAME

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Cristian Beteta
Pedro és vigilant de seguretat. Està en un parc esperant que el seu company vingui a substituir-lo. De sobte, una persona insulta i agredeix diversos transeünts sense motiu aparent. Pedro, malgrat tenir una cita i no voler involucrar-se en l’assumpte, es veu obligat a intervenir-hi.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Mikel Arraiz Sergio i Elena són una parella feliç. Una nit, Elena comença a parlar i actuar de manera estranya. L'endemà, tots dos s'ho prenen de broma. Però les coses es van complicant més i més, quan, cada nit a partir d’aquell moment, Heleno es presenta a la seva vida.

HELENO

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Mikel Arraiz
Sergio i Elena són una parella feliç. Una nit, Elena comença a parlar i actuar de manera estranya. L’endemà, tots dos s’ho prenen de broma. Però les coses es van complicant més i més, quan, cada nit a partir d’aquell moment, Heleno es presenta a la seva vida.

20:50h Descans

21h 2a tanda curts a competició - 2a part

Curt / Iran (2022) / Direcció: Milad Nasimobhan Per exercir més tirania i repressió, el poder governant ordena detenir a uns dissidents especials. Un home al marge de la llei, es troba amb un dels dissidents i canvia el curs de la seva propia vida en intentar protegir-lo.

NAFAS NAKESH

Curt / Iran (2022) / Direcció: Milad Nasimobhan
Per exercir més tirania i repressió, el poder governant ordena detenir a uns dissidents especials. Un home al marge de la llei, es troba amb un dels dissidents i canvia el curs de la seva propia vida en intentar protegir-lo.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Carmen Nogueroles i Rubén H. Pérez Violeta, una friqui de l'esoterisme i les històries de crims sense resoldre, acaba de perdre el seu marit, Jacinto, víctima d'un infart. Per posar-se en contatce amb ell, compra a internet un aparell sorprenent. El que passarà a partir d'ara serà una experiència difícil d'oblidar.

SPIRICOM

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Carmen Nogueroles i Rubén H. Pérez
Violeta, una friqui de l’esoterisme i les històries de crims sense resoldre, acaba de perdre el seu marit, Jacinto, víctima d’un infart. Per posar-se en contatce amb ell, compra a internet un aparell sorprenent. El que passarà a partir d’ara serà una experiència difícil d’oblidar.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Alberto Ortega En un futur no gaire llunyà, els familiars d’un difunt podran processar totes les dades generades per aquest en vida, per així tenir-los a la seva disposició de forma perpètua. Una noia li vol fer unes preguntes al seu difunt pare.

DENALI

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Alberto Ortega
En un futur no gaire llunyà, els familiars d’un difunt podran processar totes les dades generades per aquest en vida, per així tenir-los a la seva disposició de forma perpètua. Una noia li vol fer unes preguntes al seu difunt pare.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Marcos Gualda Marita Carbone és una anciana aristòcrata en decadència, que col·lecciona coses absurdes. Un dia, dos mormons interrompen la pau de casa seva.

COLECCIONISMO

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Marcos Gualda
Marita Carbone és una anciana aristòcrata en decadència, que col·lecciona coses absurdes. Un dia, dos mormons interrompen la pau de casa seva.
Curt / Espanya (2022) / Direcció: Josema Roig Lynn Marie té 7 anys, i ha escoltat un monstre al jardí. Al seu germà adolescent li importa poc i el seu pare té massa somni endarrerit per fer-li cas. Però el pare haurà de bregar amb més del que esperava quan escolta, en efecte, inquietants sorolls allà fora.

SAFE

Curt / Espanya (2022) / Direcció: Josema Roig
Lynn Marie té 7 anys, i ha escoltat un monstre al jardí. Al seu germà adolescent li importa poc i el seu pare té massa somni endarrerit per fer-li cas. Però el pare haurà de bregar amb més del que esperava quan escolta, en efecte, inquietants sorolls allà fora.
Curt / Espanya (2021) / Direcció: Pablo Polledri En aquesta societat cada ésser humà repeteix una mateixa acció una vegada i una altra, en aquesta societat cada ésser humà repeteix una mateixa acció una vegada i una altra, en aquesta societat cada ésser humà repeteix una mateixa acció una vegada i una altra…

LOOP

Curt / Espanya (2021) / Direcció: Pablo Polledri
En aquesta societat cada ésser humà repeteix una mateixa acció una vegada i una altra, en aquesta societat cada ésser humà repeteix una mateixa acció una vegada i una altra, en aquesta societat cada ésser humà repeteix una mateixa acció una vegada i una altra…
Curt / Espanya (2021) / Direcció: Ivan Sáinz-Pardo La Carmen té 50 anys i vol treure's la vida, però un missatge inesperat al mòbil li impedeix. El seu pare, amb qui no es parla, li demana que el visiti per un assumpte urgent. Carmen, hi va, i el retrobament provocarà una allau d'esdeveniments i revelacions que ho canviaran absolutament tot.

ESPINAS

Curt / Espanya (2021) / Direcció: Ivan Sáinz-Pardo
La Carmen té 50 anys i vol treure’s la vida, però un missatge inesperat al mòbil li impedeix. El seu pare, amb qui no es parla, li demana que el visiti per un assumpte urgent. Carmen, hi va, i el retrobament provocarà una allau d’esdeveniments i revelacions que ho canviaran absolutament tot.