Projecció Cineclub 11a edició

Dijous 16 març 2023, 20h i 22:30h

Doble sessió de projecció de pel·lícula Cineclub, organitzat per Cineclub Sabadell. Preu: 6€.

Projecció Cineclub 11a edició

20h i 22:30h Doble sessió

Film / Estats Units (1994) / Direcció: Michael Almereyda La ciutat de Manhattan, està plena de tota mena de vampirs i zombies. Nadja és la sexy filla del venerat vampir Drácula, mentre que el doctor Van Helsing és un hippie "passat" d'àcid dels anys 60, que es dedica a la caça de vampirs, ajudat d'un home la dona del qual s'ha enamorat de Nadja. Clar exemple de cinema experimental d’autor en estat pur. Arriscada producció de David Lynch, que fa un cameo al film, rodada en blanc i negre, i farcida d’imatges hipnòtiques i absorbents. Amb una fotografia fosca, que dota a la pel·lícula d’un aire tenebrós i gòtic, i que provoca en el espectador una sensació de confusió, que li dona encara un aire més sobrenatural a la pel·lícula. Si us agraden les pel·lícules que suggereixen més que no pas expliquen, que us burxen per dins i que no busquen recursos fàcils per agradar, sens dubte aquesta és la vostre pel·lícula.

NADJA

Film / Estats Units (1994) / Direcció: Michael Almereyda
La ciutat de Manhattan, està plena de tota mena de vampirs i zombies. Nadja és la sexy filla del venerat vampir Drácula, mentre que el doctor Van Helsing és un hippie “passat” d’àcid dels anys 60, que es dedica a la caça de vampirs, ajudat d’un home la dona del qual s’ha enamorat de Nadja.
Clar exemple de cinema experimental d’autor en estat pur. Arriscada producció de David Lynch, que fa un cameo al film, rodada en blanc i negre, i farcida d’imatges hipnòtiques i absorbents. Amb una fotografia fosca, que dota a la pel·lícula d’un aire tenebrós i gòtic, i que provoca en el espectador una sensació de confusió, que li dona encara un aire més sobrenatural a la pel·lícula. Si us agraden les pel·lícules que suggereixen més que no pas expliquen, que us burxen per dins i que no busquen recursos fàcils per agradar, sens dubte aquesta és la vostre pel·lícula.