Podcast 11a edició

Dijous 16 març 2023, 19:45h

Gravació en directe del podcast “Ningú no és Perfecte”. Preu: gratuït amb taquilla inversa.

Podcast 11a edició

20h Inici acte

Tenim una novetat aquesta edició. La gravació d’un podcast en viu, amb els propis autors del mateix allà davant nostre. Anem a conèixer-los una mica.

PODCAST

Tenim una novetat aquesta edició. La gravació d’un podcast en viu, amb els propis autors del mateix allà davant nostre. Anem a conèixer-los una mica.
El dijous 16 de març, a partir de les 19:30 hores, tindrem amb nosaltres els autor del Pòdcast: “ Ningú no és Perfecte”, format per la Marta Sanz, l'Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i l'Ignasi Arbat. Malauradament la Marta Sanz, no podrà estar amb nosaltres, però sí la resta. És un podcast de cinema i sèries amb la mirada posada al gènere fantàstic i als còmics. Ressenyes, monogràfics i especials de pel·lícules, sèries i còmics. Espais per a fans de Star Wars i Star Trek, entrevistes, superherois, terror, ciència-ficció i anàlisis de productes de gènere amb els millors col·laboradors. En la sessió al Festival, es presentaran una mica, explicaran què fan i gravaran un parell d’espais del pòdcast, la primera part d’un especial The Last of Us en què faran crítica i aspectes de producció, i el segon espai que gravaran serà sobre Scream VI, comentarem la pel·lícula i la producció i acabarem amb una part amb o sense espòilers. En acabar atendran al públic per resoldre qualsevol qüestió que tinguin.

NINGÚ NO ÉS PERFECTE

El dijous 16 de març, a partir de les 19:30 hores, tindrem amb nosaltres els autor del Pòdcast: “ Ningú no és Perfecte”, format per la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i l’Ignasi Arbat. Malauradament la Marta Sanz, no podrà estar amb nosaltres, però sí la resta. És un podcast de cinema i sèries amb la mirada posada al gènere fantàstic i als còmics. Ressenyes, monogràfics i especials de pel·lícules, sèries i còmics. Espais per a fans de Star Wars i Star Trek, entrevistes, superherois, terror, ciència-ficció i anàlisis de productes de gènere amb els millors col·laboradors. En la sessió al Festival, es presentaran una mica, explicaran què fan i gravaran un parell d’espais del pòdcast, la primera part d’un especial The Last of Us en què faran crítica i aspectes de producció, i el segon espai que gravaran serà sobre Scream VI, comentarem la pel·lícula i la producció i acabarem amb una part amb o sense espòilers. En acabar atendran al públic per resoldre qualsevol qüestió que tinguin.